Podul de piatră, marca SCLDP…s-a dărâmat! A fost cel mai lăudat pod al județului!

Cum la pomul lăudat să nu te duci cu sacul, nici la podul lăudat, nu mai e cazul să te duci cu mașina. Cea mai complexă investiție dâmbovițeană în materie de poduri s-a dus naibii la prima ploaie mai serioasă. Cam 40 de miliarde cheltuite din banii județului și 11 ani de mari lucrări inginerești, o mână de șmecheri transpartinici care au trăit, în acești ani, de pe urma lungirii termenului de finalizare (și altă mână care va trai de pe urma reabilitării capitale a unui pod inaugurat în urma cu 6 luni), cam acesta e bilanțul lucrării complexe. Am spus că vom finaliza acest pod. Anul trecut era doar un schelet metalic. Astăzi avem un pod care a costat Consiliul Judeţean 40 de miliarde; este cea mai complexă lucrare pe care a avut-o Consiliul Judeţean Dâmboviţa în materie de poduri în ultimii ani de zile.”, spunea președintele CJD la inaugurare, în luna octombrie a anului trecut.

Săptămâna trecută, tot președintele CJD Adrian Țuțuianu nega, atât printr-un comunicat de presă al instituției, cât și în cadrul unei conferințe de presă, că podul de la Finta ar fi afectat, ci spunea ar fi vorba doar despre o alunecare de mal, care ar amenința pragul de fund și rampa obiectivului. Cel mai probabil, amenințarea pragului venea chiar de la pod, care s-a prăbușit peste prag! Marele “meșter Manole” al podului este societatea consiliului SCLDP, care ar cam trebui să repare podul pe bani ei, lucrarea fiind în garanție. Bani care în fapt sunt ai noștri, SCLDP lucrând pe proiecte din bani publici (din taxe și impozite). Cu siguranță că dacă ar fi fost o lucrare executată de o firmă oarecare, aservită sau nu politic, președintele Țuțuianu ar fi făcut rapid o conferință de presă, ne-ar fi spus cum va recupera prejudiciul  (lucru normal de altfel) și probabil că ar fi depus și sesizări pentru a obține “dreptate până la capăt” . Mai grea pare, însă, dreptatea când trebuie s-o împarți printre ai tăi!

 VEZI IMAGINI DIGI 24 CU PODUL RUPT

pof finta

FOTO octombrie 2013

pod finta 1

FOTO mai 2014

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “Podul de piatră, marca SCLDP…s-a dărâmat! A fost cel mai lăudat pod al județului!

 • 13 mai 2014 at 14:19
  Permalink

  In loc sa mai otravim fantanile , infestam apa cu rahat e mai ieftin si e si „eco”, in loc sa ardem holdele nu le mai irigam si in perioada de incalzire globala efectul e acelas, in loc sa aruncam in aer podurile le furam armaturile si in loc sa fugim in munti fugim in Spania ,Italia, Germania – de ce ar mai veni rusii?! ca oricum ce era de furat s-a furat,ce era de regulat s-a regulat, ce era de intrat (in NATO) a intrat. S-au trezit tarziu.! ha!ha!

  Reply
 • 13 mai 2014 at 6:57
  Permalink

  Aceea este gaura in care s-a prabusit marele partid si locurile de munca create… sa spun ceva ce toata lumea stie:daca nu se fura,gaura nu se facea!

  Reply
 • 13 mai 2014 at 1:59
  Permalink

  Lasati podul asa cum e , la ce poduri avem nu ne pot ataca Rusii ca nu pot trece pe podurile noastre…la primul tanc se surpa si mama lui de pod :))

  Reply
 • 12 mai 2014 at 20:14
  Permalink

  Podul de piatra s-a daramat
  A venit apa si l-a luat.
  „Mesterul” Manole de la SCLDP ar trebui sa-si zideasca nevasta in tablierul podului, ca astfel poate nu mai se surpa. Oricum o palma mai grea pe obrazul Judetului si al SCLDP -ului nu se putea. Nu va lasati inselati obrazul nu e rosu de rusine e rosu pentru ca asa au votat dambovitenii. In realitate obrazul e gros si fiind vorba de banii prostilor care in loc sa fure platesc impozite probabil ca nimeni nu va pati nimic. De altfel ce va ingrijorati atata ca nu dau turcii (batalia de la Finta a fost de mult ) si oricum nu a murit nimeni.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro