Ploiești Shopping City invită prahovenii la acțiunea de plantare „Rădăcini tinere pentru pădurile de mâine”

Ploiești Shopping City invită prahovenii să se înscrie cu mic, cu mare, la acțiunea de plantare „Rădăcini tinere pentru pădurile de mâine”, care va avea loc pe 22 octombrie 2016, între orele 10:00 – 14:00.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu „Şcoala de Flori” Ploiești, se bucură de sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Prahova și are ca obiectiv plantarea a 10.000 de puieți pentru crearea unei liziere verzi în zona Ploiești Shopping City.

Noua zonă va juca rolul de „barieră” împotriva noxelor și zgomotului din acest spațiu cu trafic intens și va include mai multe specii de copaci:

  • frasin de Pennsylvania – are o creștere rapidă și rădăcini care ajută la fixarea solului
  • stejar și tei pentru fixarea solului
  • salcâm roșu, cu rol decorativ

Bariera naturală rezultată în urma acțiunii va fi marcată distinctiv, prin panouri speciale, și, cu ajutorul cursanţilor „Şcolii de Flori”, va beneficia în viitor de lucrările necesare de întreţinere, înlocuire şi de extindere.

Persoanele care se vor înscrie vor primi unelte și echipament de lucru din partea organizatorilor, având ocazia să se implice într-o activitate dedicată protejării mediului înconjurător din regiunea în care trăiesc.

Prahovenii care doresc să ia parte la această acțiune se pot înscrie la numărul de telefon 0751.043.178.

ploiesti

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City este primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, având o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro