Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

Pell Amar – dermatocosmetice unice, produse în România, accesibile prin vânzări directe!

foto – VIRJOGHE ADRIANA, director vânzări Pell Amar, Regiunea Muntenia

Deosebita istorie a produselor dermatocosmetice Pell Amar este legată de povestea de viață a prestigiosului doctor Ştefan Ionescu-Călineşti, primul medic din lume care a obţinut un extract pur din nămoluri terapeutice. Doctorul Ştefan Ionescu-Călineşti este cunoscut drept părintele produselor Pell Amar, produse ce au la bază extractul pur de nămol terape utic din lacul Balta Albă. Puterea vindecătoare a acestui produs original s-a făcut remarcată în boli reumatismale, boli ale sistemului nervos periferic, în nevralgii, în boli ginecologice cronice, boli ale pielii (eczeme alergice, psoriazis), arsuri, cicatrice cheloide, fenomene de îmbătrânire a pielii, în recuperarea după traumatisme şi intervenţii chirurgicale ortopedice.

pellamar-2-copie

Dermatocosmetice create dintr-o poveste de dragoste

În 1954, doctorul Ştefan Ionescu-Călineşti a observat stupefiat cum mâna soției sale se înnegrea, iar degetele începuseră să se dr-ionescu-calinestichircească. Diagnosticul de sclerodermie era unul fără leac. Doctorul însă nu a vrut să accepte că soția sa va muri. Observase  pe plaja de la Amara cum pielea oamenilor care se ungeau cu nămol arăta altfel. Atunci a început cercetările și a găsit o substanță activă în nămol. Soția sa, în numai două luni, s-a făcut bine. Acela a fost punctul de plecare către marea aventura care se numește Pell Amar, medicamente și produse cosmetice realizate dintr-un extract din nămol terapeutic.

Gama de produse Pell Amar cuprinde 48 de produse pentru:

  • prevenirea şi ameliorarea efectelor procesului de îmbătrânire – linia AMINOPOWER şi ADVANCED CONCEPT;
  • produse pentru combaterea acneei – linia BIOACTIVE S ACNE;
  • produse pentru îngrijire corporală – liniile ORGANIC SPA şi THERAPY;
  • linia de îngrijire orală fără fluor.

VEZI Catalogul on line PELL AMAR

Silvia Tatu - National Sales Manager at Pell Amar Cosmetics, într-o prezentare a produselor la Târgoviște
Silvia Tatu – director naíonal de vânzări Pell Amar Cosmetics, într-o prezentare a produselor la Târgoviște: A trăi frumos şi sănătos este o filozofie care priveşte individul ca un întreg, trup, minte şi suflet. PELL AMAR COSMETICS îşi propune să transfere acest concept clienţilor săi”.

Acum produsele Pell Amar concepute şi create în România, cu un rafinament aparte, utilizând cele mai moderne şi utile principii active pentru a veni în sprijinul clienţilor  şi a le rezolva problemele create de înaintarea în vârstă, de factorii de mediu şi de condiţiile vieţii moderne sunt accesibile și dâmbovițencelor, prin sistemul vânzărilor directe.

Pell Amar Cosmetics vă stă la dispoziţie GRATUIT pentru înscrierea ca reprezentant. Pentru detalii și înscrieri ca reprezentant Pell Amar Cosmetics:  0733243449 – VIRJOGHE ADRIANA, e-mail [email protected]. Vă puteți bucura  de o serie largă de beneficii pentru dumnevoastră și cei dragi.

14389006_1122776234481384_730651163_nProdusele sunt, deja, folosite și aduc beneficii clienților dâmbovițeni ai Salonului de înfrumusețate Flory din Pucioasa, Strada Republicii, nr 85, telefon: 0736 424 279

……………………………………………….

INFORMAȚII DE BACKGROUND – Nămol sapropelic terapeutic

Conţine minerale extrem de benefice pentru piele şi organismul uman. Are şi proprietăţi termale, ceea ce înseamnă că atunci când este aplicat pe piele îmbunătăţeşte absorbţia mineralelor în piele.

Se recomandă în cura externă, pentru:
• reumatismul cronic degenerativ (artroze ale coloanei vertebrale, şold, genunchi, mâini, picioare);
• reumatism inflamator cronic stabilizat biologic (spondilită anchilozantă, poliartrită reumatoidă, artrită psoriazică);
• reumatism abarticular(tendinite, tenosinovite, bursite);
• afecţiuni posttraumatice ale aparatului locomotor;
• afecţiuni neurologice cronice periferice (leziuni nervi periferici);
• afecţiuni dermatologice (psoriazis, eczeme cronice); De asemenea, nămolul se poate utiliza în masaje corporale, în combinaţie cu uleiuri vegetale sau cu alge, sau ca atare pe zonele afectate. După utilizare, se îndepărtează cu apă.

CONTRAINDICAŢII:
Terapia cu nămol presupune o bună funcţionare a sistemului cardio-vascular şi renal. Dacă aceste condiţii nu sunt îndeplinite, se vor face aplicaţii parţiale pentru ca organismul să fie supus unui impact moderat. De asemenea, este interzisă celor care suferă de cardiopatie ischemică, neuropatie sau insuficienţă renală. Nu se recomandă nici persoanelor care suferă de TBC, epilepsie, hipertiroidism sau tumori maligne, persoanelor cu varice, flebită sau ulcer varicos, precum şi femeilor însărcinate şi celor aflate în primele zile de menstruaţie.

Utilizarea nămolului în cosmetică:
Beneficii:
• Atenuează şi previne apariţia ridurilor;
• Reglează funcţiile seboreice;
• Reduce predispoziţia la acnee;
• Curăţă tenul şi îi conferă luminozitate;
• Tratează imperfecţiunile pielii. În cosmetică, se folosesc măştile pe bază de nămol care conţin minerale ce îngrijesc pielea şi tratează imperfecţiunile.

pellamar-3-copie pellamar-4-copie pellamar-5-copie pellamar-6-copie pellamar-7-copie

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media