ortooxacell kiss2022.gif Flax

Invincibilă, dar fără victorie! FC Aninoasa a remizat cu Filiași în etapa a treia a campionatului

FC Aninoasa a rămas o echipă invincibilă și după meciul cu ACSO Filiași, din etapa a treia a campionatului. Gruparea din vecinătatea Târgoviștei a căutat în Oltenia primul succes stagional, dar la finalul întâlnirii cu doljenii, tabela a indicat tot un rezultat de egalitate, precum în meciurile cu Podari și Alexandria. Antrenorul Cristi Bălașa a anticipat bine coordonatele duelului cu Filiași, prefațând un joc intens, agresiv, în care ambele echipe vor evolua cu determinare. Debutul în forță al dâmbovițenilor i-a dus pe oltenii să se afle în corzi, iar pe Calofir și Neguț să irosească primele ocazii de gol pentru Aninoasa. Contrar jocului, pe neașteptate, gazdele deschid scorului, prin Fotescu (21), dintr-o fază fixă. Primirea golului au făcut din dâmbovițeni să iasă și mai mult la joc. După ce Penescu și Neguț au irosit noi oportunități de gol, Calofir a restabilit echilibru pe tabelă (34), printr-un “trasor” din întoarcere, în dreapta lui Mogoșanu, din marginea careului mare. Un minut mai târziu, șutul lui Calofir a fost reținut de acealași Mogoșanu, iar execuția lui Neguț din 16 metri nu a prins cadrul porții adverse. Pe final de repriză, oltenii au avut și ei șanșa lor: Fotescu a tras peste, iar Neacșu a expediat balonul într-una din barele laterale ale porții lui Bărboiu.

Călinescu a trimis mingea în transversală

 Jocul s-a deschis și mai mult în actul secund, când ambele formații au cautat neîncetat reușita izbăvitoare, care nu a picat niciodată. În debutul reprizei, Penescu și Calofir au încercat să o aducă pe Aninoasa în avantaj, dar tabela a rămas tot nemodificată. Într-un decurs de numai șase minute, Fotescu, în două rânduri, și Borhot s-au aflat aproape să ridice scorul, dar șansa le-a surâs la fiecare încercare. Mai mult de atât, Bărboiu s-a remarcat foarte bine la al doilea șut al atacantului Fotescu. Ultima parte a întâlnirii a aparținut Aninoasei, echipă ce a ratat în mai multe rânduri desprinderea pe tabelă. În minutul 76, Călinescu a trimis mingea în transversală, după care la următoarea fază, Calofir, din 10-12 a irosit și el modificarea tabelei, trimițând pe lângă din zona careului mic. În schimb, cu 11 minute înainte de ultimul fluier, Ștefan a ratat golul victorios al Aninoasei, trimițând peste cu capul din fața porții adverse. După ce a irosit numai puțin de trei ocazii periculoase de gol în ultimul sfert de oră al întâlnirii, echipa dâmbovițeană a plecat din fieful oltenilor cu regretul că a revenit acasă cu doar un punct în buzunar și nu cu trei așa cum s-a dorit la startul partidei.

ACSO Filiași – FC  Aninoasa   1-1 (1-1)

Marcatori: Fotescu (21)/ Calofir (34).

Filiași: Mogoșanu – Calu, Bălașa, Lupu, Neacșu – Bogdanovici (63 Cimpoieru), Borhot (75 Zamfir) – Borneci, Duriță ( 75 Orban), Tănase – Fotescu. Antrenor: Gheorghe Ciurea.

Aninoasa: Bărboiu – I. Constantin, Ștefan, Coman, Ș. Ion – Călinescu (88 Diță), Dinu, Cernea (85 Marina),  Penescu (71 Huțușoru) –Calofir (77 I. Maican), Neguț. Antrenor: Cristian Bălașa.

Stadion “Oltenia”. Spectatori: 180.

Au arbitrat: Dragoș Piriu (Curtea de Argeș) – Pavel Cojocaru (Brașov), Lucian Țuțu (Tărlungeni). Observatori FRF: Luis Moisescu (Turnu Severin) și Florin Oglindoiu (Mehedinți).

Cartonașe galbene: Neacșu (70), Duriță (73)/ Ștefan (33), Călinescu (74).

Ionuț Parghel

poza-4

poza-2

poza-1

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media