„Noaptea ca hoții 2…” Reacția deputatului Daniel Blaga, după demiterea ministrului Justiției

Președintele USR PLUS Dâmbovița, deputatul Daniel Blaga, a reacționat pe pagina sa de facebook după demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion.
„Noaptea ca hoții 2…
Primul Ministru demite unilateral, fără consultații sau măcar vreun dialog deschis, al doilea ministru USR PLUS. Victima de astăzi: Stelian Ion. Vina lui? Faptul că a declanșat, pentru prima oară în istoria României, proceduri clare și transparente de numiri a șefilor DIICOT și DNA, asta după ce a luptat cu toate puterile pentru desființarea SIIJ, trimițând de asemenea în Parlament noile legi ale justiției, menite să repare stricăciunile provocate de regimul Dragnea.
În acest moment, primul ministru aduce aminte mai degrabă de personaje sinistre precum Iordache decât de un șef al executivului care-și propune să apropie țara noastră de traseul său firesc, european. Astfel, un lucru mi se pare sigur: România nu mai poate continua cu Florin Cîțu.” a scris Blaga.
Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri seară demiterea ministrului Justiției. Cererea de revocare a fost trimisă președintelui Klaus Iohannis. Lucian Bode va fi ministrul interimar al Justiției.
Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro