MOL INVEST, locuințe noi în județul Dâmbovița, în proiecte de peste 33 de milioane de euro

MOL INVEST, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Dâmbovița, care dispune de capital propriu dâmbovițean, propune de peste 15 ani proiecte locative, bazate pe un concept urban, ce răspund necesităților dâmbovițenilor.  Până în prezent, MOL INVEST a dat în folosință aproximativ 300 de locuințe noi în municipiul Târgoviște și împrejurimi:

  • Apartamente : strada Arcașilor – micro VI – Târgoviște, strada preot Toma Georgescu, micro III – Târgoviște , strada Aleea Coconilor, Parcul Chindiei – Târgoviște, Aleea Mănăstirii, strada Cornel Popa – Târgoviște, strada General Matei Vlădescu- Târgoviște.

  • Vile : Micro II din muncipiul Târgoviște, Green Residence – Ulmi, strada Ion Heliade Rădulescu- Târgoviște, strada Valul Cetății – Târgoviște.

 

În prezent, MOL INVEST are în derulare noi proiecte bazate pe o nouă etapă în dezvoltarea imobiliară dâmbovițeană. Florina Moldoveanu, reprezentantul MOL INVEST, ne-a relatat noua viziune în dezvoltarea imobiliară.

Conceptul de business adoptat încă de la început s-a axat pe necesitatea oamenilor de a trăi mai bine, de a da un sens posibilităților de expansiune personală și socială. Statistic vorbind, ponderea celor care se află în căutarea unei locuințe noi, în ultimul deceniu, este de 57%. Cererile în acest sens preponderent sunt pe concept urban, cu acces facil la serviciile publice, școli, grădinițe, instituții publice etc. De aceea, MOL INVEST a căutat să acopere zone urbane diverse pentru a oferi posibilitatea locuitorilor de a rămâne în aceeași zonă de interes, dar într-o locuință nouă, bine dimensionată, cu loc de parcare asigurat și multe alte avantaje. Luna aceasta, MOL INVEST dă în folosință peste 100 de unități locative noi, cu o valoare de piață de peste 8 milioane de euro, în cartierul Green Residence- Ulmi, Aleea Mănăstirii Residence – Aninoasa și pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Târgoviște . Pe această cale, urăm tuturor locatarilor un bun venit în noile locuințe și totodată mulțumim tuturor partenerilor pentru buna colaborare.

La acest moment, MOL INVEST are în derulare proiecte ample pe Bulevardul Unirii, Strada Radu de la Afumați, Strada Independenței, toate din municipiul Târgoviște, Valea Sasului – Aninoasa, Aleea Mănăstirii Residence – Aninoasa și Green Residence – Ulmi, cu o valoare de piață de peste 15 milioane de euro.

În perioada următoare se pun bazele unui nou proiect de 124 de apartamente cu 2, 3 camere, cu gradina la parter și tip penthouse în spatele lacului din Parcul Chindia – Târgoviște, pe strada Cornel Popa, proiect ce va dispune de spații verzi, locuri de parcare, supraveghere video, finisaje premium – Chindia Parc Residence, cu o valoare de piață de peste 10 milioane de euro.“ a precizat Florina Moldoveanu, reprezentantul MOL INVEST.

Sute de familii au devenit proprietarii locuințelor finalizate până acum de MOL INVEST, acestea fiind atrase în special de calitatea lucrărilor dar și de avantajele pe care dezvoltatorul le oferă clienților săi.

Atunci când dezvoltăm un proiect, luăm în considerare mai mulți factori în funcție de zonă  și de statistica cererilor primite la departamentul de vânzări. Clienții noștri au posibilitatea ca pe parcursul derulării proiectului să-și personalizeze locuința după preferințe și, totodată, având și posibilitatea urmăririi evoluției dezvoltării proiectului. Consilierea și informarea clienților sunt  unele dintre cele mai importante etape pentru MOL INVEST, pentru ca produsul finit să corespundă cerințelor inițiale ale acestora. Când vorbim despre calitatea lucrărilor, luăm în considerare structura de rezistență, tipul materialelor de construcții, o tâmplărie și feronerie de bună calitate, oferind clienților noștri posibilitatea de a-și alege finisajele. “ a punctat Florina Moldoveanu, reprezentantul MOL INVEST.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro