Iulian Vladu (PMP): “Ne luptăm în continuare cu ipocrizia politică”. Ce s-a întâmplat cu Pactul propus de PMP

Pactul pentru desființarea pensiilor speciale pentru politicieni și reducerea la 300 a numărului de parlamentari nu este susținut de liderii partidelor politice dâmbovițene, cu excepția PMP. Puși față în față cu decizia fermă de a semna documentul care garantează acțiunea comună a liderilor de partid, pentru ducerea la îndeplinire a celor două mari proiecte, candidații PSD, PNL, PRO ROMÂNIA și USR au refuzat angajamentul.

PMP Dâmbovița a inițiat, încă de săptămâna trecută, o acțiune privind coordonarea deciziei politice a partidelor în viitorul Parlament. În ciuda faptului că peste 80% dintre români doresc desființarea pensiilor speciale pentru politicieni și reducerea la 300 a numărului de parlamentari, clasa politică rămâne tributară vechilor metehne și refuză să se reformeze. Între fapte și declarații politice rămâne, în continuare, o prăpastie de nestrăbătut. Românilor li se cer sacrificii, iar politicienii PSD, PNL, PRO ROMÂNIA și USR visează la privilegii.

”Un vot pentru PMP înseamnă desființarea pensiilor speciale și reducerea la 300 a numărului de parlamentari. Partidul Mișcarea Populară își dorește, în aceste vremuri grele, să stopeze cheltuieli nejustificate, care sufocă bugetul de stat. Resursele ar trebui direcționate către măsurile de care economia are nevoie, și nu către bunăstarea politicienilor. Realitatea ne arată, însă, că ne luptăm în continuare cu ipocrizia politică”, a precizat Iulian Vladu, președinte PMP Dâmbovița.

 

 

Departamentul de Comunicare

al PMP Dâmbovița

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro