Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de weekend, nr. 3702/3703
16-1-2022

IPJ DÂMBOVIȚA: Acțiune pentru prevenirea și sancționarea delictelor silvice

Ieri, 9 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialiști din cadrul Direcției Silvice Dâmbovița, reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și cei ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, au efectuat controale, pe raza județului Dâmbovița, pentru verificarea legalității operațiunilor cu material lemnos.

Astfel, în urma neregulilor descoperite, polițiștii au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 54.190 de lei, dintre care o sancțiune contravențională a fost pentru nerespectarea O.U.G 28/1999 și alte 9 sancțiuni pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind constatarea și sancționarea contravențiilor silvice.

De asemenea, au fost confiscați 67,00 m³ de material lemnos, cât și contravaloarea a 74,66 m³ de material lemnos, respectiv 40.685 de lei.

Totodată, polițiștii au controlat 7 societăți comerciale, 52 de autovehicule și au constat 2 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

La activități au participat și efective de la Serviciul Rutier, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Criminalistic și Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE IPJ DÂMBOVIȚA

Distribuie:

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media