Încă o victimă a neglijenței bicicliștilor în trafic. Un bărbat a fost accidentat mortal la Potlogi

O problemă majoră în trafic, problemă care cauzează un număr extrem de mare de accidente rutiere, o reprezintă neglijența bicicliștilor. Aceștia nu respectă regulile participării la trafic și, de multe ori, nici nu își dotează corespunzător mijlocul de transport. Fie că merg pe partea carosabilă neechipați corespunzător, ori că intră pe trecerile de pietoni fără să coboare de pe bicicletă, cei care aleg să folosească astfel de mijloace de transport ajung cel mai des victimele accidentelor.

În anul 2020, conform raportărilor oficiale, abaterile comise de către bicicliști au reprezentat principala cauză a accidentelor rutiere pe parcursul anului. 16,34% dintre accidentele rutiere au fost cauzate de neatenția bicicliștilor, iar prin comparație, doar 12,22% dintre accidente au fost  provocate de nerespectarea vitezei legale. Bicicliștii se înscriu ca participanți activi la trafic, astfel că trebuie să respecte legislația în vigoare.

 

Din nefericire, la acestă statistică se mai adaugă încă o victimă. Un bărbat pe bicicletă, în localitatea dâmbovițeană Potlogi a fost accidentat mortal de un șofer de 27 de ani. Din nefericre, medicii au putut doar să constate decesul bărbatului, însă, pentru că nu avea niciun act de identitate, nu au putut identifica victima. Șoferul este acum cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească toate împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro