Great Times în restaurantele pe care le iubești în food court Ploiești Shopping City, între 8 martie și 9 aprilie

Ploiești, 8 martie 2021 – În perioada 8 martie – 9 aprilie, restaurantele Ploiești Shopping City au pregătit surprize delicioase pentru cei care iau masa în food court sau comandă mâncare prin serviciul de home delivery. În cadrul campaniei Great Times în restaurantele pe care le iubești, comenzile de minimum 50 de lei, făcute de luni până vineri, sunt recompensate pe loc cu vouchere de 10 lei. La finalul campaniei, participanții pot câștiga, prin tragere la sorți, marele premiu – un abonament pe 6 luni în valoare totală de 1200 lei valabil la restaurantele partenere din food court Ploiești Shopping City: KFC, Mămăliguță, Mesopotamia, McDonald’s, Pizza Hut, Sushi Han, Taco Bell, Chopstix, Hercule.

Vizitatorii pot alege dintre restaurantele care oferă gustări delicioase, cu servire rapidă, Mesopotamia, Taco Bell, McDonald’s, Pep & Pepper, Pizza Hut și KFC așteptându-i pe clienții fideli cu meniurile cunoscute și oferte speciale. Mămăliguță, Sushi Han, Chopstix și Hercule sunt pregătiți cu meniuri tradiționale pentru cei pasionați de bucătăria românească, asiatică sau grecească.

Relaxare în siguranță în food court Ploiești Shopping City

Centrul comercial a implementat toate măsurile necesare pentru shopping sau relaxare în siguranță:

  • Mobilierul și suprafețele atinse des sunt curățate și dezinfectate cu o frecvență crescută
  • Mesele sunt reorganizate astfel încât să permită distanțarea fizică de 2 metri și acces de maximum 6 persoane la masă;
  • Zona food court, precum întregul centru comercial, este aerisită constant iar aerul este filtrat periodic;
  • Purtarea mășii de protecție este obligatorie atunci când persoanele nu se află la masă

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

 

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/great-times-in-restaurantele-pe-care-le-iubesti/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

 

 

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro