Finalul unei campanii cu gândul la oameni! Mesajul Alianței USR PLUS Dâmbovița

A fost o lună plină, o lună grea și complicată la finalul unui an atât de imprevizibil. Un an problematic, pe care, suntem convinși, niciunul dintre voi nu îl putea anticipa. Cu toate acestea, am zâmbit des, de fiecare dată când am avut șansa de a ne reîntâlni. Chiar dacă de la distanță, respectând toate măsurile de distanțare și siguranță, conștienți fiind că sănătatea voastră primează, ne-am bucurat ca, fie prin intermediul pancartelor noastre (interzise grosolan de către un partid care, probabil, nu a fost interesat de grija față de oameni), fie prin intermediul materialelor noastre ori prin întâlnirile fizice, în cadru restrâns, să ajungem aproape de voi. Păstrând distanța, arătându-vă însă că suntem aici. Că ne gândim la voi în fiecare zi și că muncim zilnic pentru ca idealul nostru comun, o Românie fără hoție, să prindă contur. Să devină acea realitate pe care o așteptăm cu toții, de prea mult timp parcă. De mult prea mult timp.

A fost o campanie atipică, știm, într-un moment în care discursul politic pare ultima problemă a românilor. Ultima problemă a ta, poate. Înțelegem perfect acest lucru. Empatizăm cu tine. Profund. Îți spunem însă, acum, la final de campanie, atât: ziua de duminică e ziua în care următorii patru ani ai țării noastre se vor decide. Momentul care va da direcția României. Nu mai avem plase de siguranță. Un ciclu politic se încheie iar următorul tur de scrutin va fi abia în 2024. Din păcate, nu ne mai permitem ani întregi pierduți. Din păcate, nu mai putem asista la aceeași corupție care acaparează sistemic atât de multe instituții. Nu ne mai permitem spitale sau școli politizate la fel cum nu ne mai permitem să achităm nota de plată pentru privilegii pur și simplu nesimțite. România trebuie și merită să fie o țară a tuturor oamenilor, nicidecum a intereselor obscure, de partid. O țară unită sub profesionalism, sub altruism, sub empatie, sub responsabilitate și sub bun simț. În fiecare oră a fiecărei zile, o țară europeană în care să ne simțim în siguranță. O țară de care să reîncepem să fim mândri și în care să avem cu toții oportunități reale. Egale. Șanse practice, nu doar pe hârtie.

Din fericire, de data aceasta nu mai e despre politicieni. Nu, e despre oameni. Despre noi toți. Despre tine. Ți-au spus mulți, de nenumărate ori, că ești lipsit de putere. Că votul tău nu valorează mare lucru, că vocea ta nu contează. Era firesc să o facă, de vreme ce asta însemna că își vor menține puterea. Acum însă, după atât de mult timp, toată puterea e în mâinile tale. E o responsabilitate mare, știm, însă avem încredere completă în tine. Știm că îți dorești ceea ce e mai bine pentru comunitate. Știm că te gândești și la alții și că suferi atunci când ei sunt nedreptățiți. Ai ocazia de a îndrepta aceste aspecte. Duminică, decizi în mod direct cum vrei să arate România și dacă meritocrația merită cu adevărat în sfârșit o șansă. Duminică alegi între o clasă politică veche, imprevizibilă și ineficientă sau oameni noi, cu experiență reală, capabil să elimine hoția care ne-a făcut de fapt să ne pierdem încrederea în aleși.

 

Duminică, pe 6 decembrie, votează Alianța USR PLUS și convinge alți 5 prieteni să îți urmeze exemplul. Fiți artizanii reali ai revoluției bunei guvernări! Reușim. Împreună.

 

Cu recunoștință,

Echipa USR PLUS

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro