Corneliu Ștefan: PSD Dâmbovița va câștiga jumătate plus unu dintre mandatele de parlamentari

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, spune că formațiunea va câștiga jumătate plus unu din numărul de mandate de deputați si senatori de Dâmbovița, în urma alegerilor de duminică 6 decembrie.

PSD va câștiga alegerile. Vom câștiga alegerile la nivel național, vom câștiga alegerile în Dâmbovița și după 6 decembrie avem o singură grijă, aceea de a reporni România, de a porni economia țării și de a dezvolta toate comunitățile locale prin proiecte pe care noi ni le-am asumat și în Dâmbovița și în România.

Aceste alegeri sunt mai importante ca oricând. 4 ani nu mai avem alegeri. Alegerile sunt importante pentru că avem o șansă istorică de a dezvolta județul Dâmbovița. Peste 100.000 de dâmbovițeni m-au învestit cu votul de încredere și îi rog astăzi să voteze candidații noștri pentru Senat și Camera Deputaților pentru că și eu, și primarul municipiului Târgoviște, și cei 63 de primari PSD din Dâmbovița, avem nevoie de parlamentari puternici, avem nevoie de parlamentari care să se bată pentru județul Dâmbovița. Duminică, pe 6 decembrie, din punct de vedere politic-administrativ avem o singură opțiune, aceea de a alege între mine, Cristi Stan, cei 63 de primari care și-au făcut treaba, între consilierii locali, toți aleșii localii care au mers în fiecare localitate și au avut curajul să prezinte dâmbovițenilor un program de guvernare locală, și oameni care vin doar să-și aroge munca pe care noi o facem zi de zi. Noi am decis să ne aplecăm asupra tuturor și problemelor și viitorului județului Dâmbovița, în timp ce ei au decis să mintă dâmbovițenii. Noi am decis să luptăm singuri și în alegerile locale și în alegerile parlamentare, iar eu au decis să se unească 4 partide ca să mintă dâmbovițenii. Noi suntem singurul partid care venim în fața dâmbovițenilor cu liste complete. Nici un partid politic din Dâmbovița nu a prezentat 14 candidați, toate partidele își prezintă locul 1 la Senat și locul 1 la Camera Deputaților. Am spus la începutul campaniei și o spun și astăzi la finalul ei că avem cei mai puternici candidați pentru Senat și Camera Deputaților, avem cele mai puternice liste, avem cea mai puternică echipă. Echipa PSD Dâmbovița este singura din județ care este decisă să dezvolte comunitățile locale, într-o guvernare locală și într-o guvernare națională.

Vă transmit toate gândurile noastre bune, constructive și așa cum la alegerile locale am venit în fața dâmbovițenilor și am spus cifra exactă pe care o va lua PSD Dâmbovița, vreau să vă spun astăzi, joi înaintea alegerilor, că în județul Dâmbovița doar 3 partide vor face pragul electoral, al patrulea este la limită, iar locurile 2, 3 și 4, adunat, duminică nu or să aibă scorul pe care o să-l aibă PSD Dâmbovița. Din numărul de mandate vom avea jumătate plus unu, atât ca număr de mandate, cât și ca procent.

Mulțumesc celor peste 100.000 de dâmbovițeni care m-au votat și îi rog ca pe 6 decembrie să voteze candidații PSD pentru Senat și Camera Deputaților” a declarat acesta în cadrul unei conferințe de presă a PSD, ultima din această campanie electorală.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro