Alexandru Oprea (PMP):  Rețeaua de gaze poate fi extinsă în fiecare localitate!

Alexandru Oprea, fost președinte al CJD și candidat PMP pentru Senat, a precizat recent că formațiunea politică susține în continuare proiectul privind exploatarea resurselor de gaze din Marea Neagră.  Aceasta ar permite o extindere importantă a rețelei de alimentare cu gaze pentru populație.

Susținem exploatarea resurselor de gaze din Marea Neagră, proiect care permite extinderea rețelei la minimum 65% dintre gospodăriile României.

De asemenea, vom relansa industria petrochimică, prin repornirea celor 5 combinate care au aviz de mediu pentru funcționare.

Infrastructura de gaze în fiecare localitate din județ, cu resurse românești, nu este un moft, ci o necesitate. Veniți alături de PMP Dâmbovița. Împreună, îmbunătățim viața fiecăruia dintre noi!” a precizat Oprea.

În acest moment, o mare parte din localitățile județului Dâmbovița nu beneficiază de alimentare cu gaze naturale, total sau parțial. Administrațiile locale caută soluții în condițiile în care înființarea de rețele noi este extrem de costisitoare, iar obținerea avizelor este greoaie.

………………………….

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro