Alexandru Oprea (PMP): Propunem impozit 0 pentru domeniul HoReCa, pentru 2021

Partidul Mișcarea Populară propune o serie de facilități fiscale pentru domeniul HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) greu încercat în acest an de restricțiile impuse în contextul pandemiei de  coronavirus.

Oxigen pentru HoReCa! Partidul Mișcarea Populară propune eliminarea taxelor pentru spatiile in care își desfășoară activitatea hotelurile, restaurantele si cafenelele si impozit 0 pentru întreg anul 2021.

Ca județ turistic, Dâmbovița trebuie să-și țină in viață antreprenorii din sectorul industriei ospitalității. Din Senatul României, voi face toate demersurile pentru a-i sprijini și pentru a salva locurile de muncă din acest domeniu. Împreună, mișcăm România și Dâmbovița!” a explicat Alexandru Oprea, cel care deschide listele PMP Dâmbovița pentru Senat.

Fost președinte al CJD, Alexandru Oprea, spune că a încercat în mandatul său administrativ să sprijine cât mai mult dezvoltarea turismului în județul Dâmbovița:

“Dâmbovița se poate lăuda cu stațiunea Peștera-Padina, prima stațiune care se proiectează în România în ultimii 30 de ani și singura localizată integral într-un parc natural. În mandatul meu președinte CJD al lui Alexandru Oprea s-au făcut pași concreți pentru realizarea Stațiunii:

– Deși un proiect de durată, au fost demarate primele demersuri concrete pentru proiectul pârtiei de schi (vorbim despre un proiect de milioane de euro pentru care deja a fost recepționată nota conceptuală).

– S-au demarat proiecte pentru construirea unei parcări, cu dotări conexe, în zona telecabinei Padina-Peștera, pentru Centrul Salvamont – mai 2020  și pentru Centrul multifuncțional pentru Servicii de Urgență și Jandarmerie Montană – mai 2020, dar și un proiect pentru iluminatul public.

– A fost încheiată o  colaborare cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” pentru amenajarea stațiunii Urmează masterplanul și studiul de soluție privind realizarea căilor de comunicație.

Totodată Ministerul Economiei, Energiei și Mediului  la propunerea lui  Alexandru Oprea, în calitate de inițiator, a recunoscut oficial prima rută turistică din județul Dâmbovița. Tematica rutei este atât turistică și culturală, cât și istorică, traseul fiind următorul: Târgoviște (Curtea Domnească – Turnul Chindiei și alte monumente din cadrul ansamblului) – Vulcana-Pandele (Casa-Atelier Gabriel Popescu) – Vulcana-Băi (Centrul Internațional Ecumenic) – zona Șaua Dichiului (platoul Bucegi) – lacul Scropoasa și Cheile Orzei – Cascada 7 Izvoare – Cheile Zănoagei – lacul și barajul Bolboci – Cheile Tătarului – platoul Padina – grota și mănăstirea Peștera Ialomița – Babele și Sfinxul – Cascada Obârșia Ialomiței. Ruta urmează să fie promovată atât pe site-ul ministerului de resort, cât și în acțiunile de promovare derulate la nivelul instituției centrale mai sus-amintite.” a mai precizat Oprea.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro