Alexandru Oprea (PMP): “Îmi doresc să pot continua să-mi ajut județul”

Dragi dâmbovițeni,

Vin în fața dumneavoastră cu un nou proiect pentru dezvoltare economică și prosperitate. Am reușit să rezolv unele probleme foarte importante, din funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, iar astăzi îmi doresc să pot continua să-mi ajut județul și țara din Parlamentul României.

Am intrat în politică acum mai bine de zece ani pentru că am crezut și am sperat că pot schimba lucrurile în bine, și am reușit să ating multe dintre țintele pe care mi le-am propus: drumuri mai bune, investiții esențiale pentru dezvoltare, deblocarea proiectelor europene, creșterea vizibilității județului Dâmbovița ca destinație turistică. Am fost și voi fi preocupat de creșterea atractivității județului pentru investitori pentru că aceasta generează creșterea calității vieții dâmbovițenilor. Investitorii creează locuri de muncă, rata șomajului scade, puterea de cumpărare crește, iar astfel ne putem dezvolta la nivel județean prin consolidarea economiei. Dacă avem prosperitate vom avea și cultură, educație, atractivitate ca destinație turistică-ceea ce ne va ajuta să ne dezvoltăm mult mai mult.

În ultimii patru ani, ca președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, am făcut tot ceea ce a depins de mine pentru a dezvolta, rapid și eficient, județul nostru. Astăzi, dacă ne uităm la infrastructura rutieră a județului vedem 330 de kilometri de drumuri asfaltate și reabilitate, zeci de lucrări de consolidare. Infrastructură înseamnă siguranță, dar și prosperitate, pentru că drumurile bune stau la baza dezvoltării economice.

Încă sunt multe lucruri care se pot schimba în bine de la nivelul Senatului României. Când am venit la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița am venit cu un proiect integrat de dezvoltare pe care vreau să-l susțin în continuare, ca viitor senator, pentru noi toți, pentru dâmbovițeni.

 

Alexandru Oprea, candidat PMP Dâmbovița pentru Senatul României

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro