Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Acces refăcut în Cheile Tătarului. CJD a reușit prin forțe proprii să refacă porțiunea din DJ 714 afectată de viituri

Consiliul Județean Dâmbovița  a lucrat cu forțe proprii pentru refacerea DJ714 pe Sectorul Cheile Tătarului.  Pagubele produse de viituri în zona montană se ridică la 20 de milioane de lei. În așteptarea zadarnică a unui sprijin guvernamental, Consiliului Județean Dâmbovița a intervenit prin SCLDP. “În primul rând, trebuie să facem apărarea de mal, apoi, avem un pod cu o deschidere de 8 m, care este afectat de viitură și trebuie înlocuit. Nu în ultimul rând, trebuie refăcut drumul județean pe această porțiune.  Este singura cale de acces în stațiunea turistică de interes național Padina-Peștera pe perioada iernii. În zona de munte se poate lucra cel târziu până la data de 15 octombrie.preciza președintele CJD, Corneliu Ștefan în luna iulie, imediat după viituri, în cadrul unei vizite Cheile Tătarului.

O muncă susținută, cu o echipă a Lucrări Drumuri Poduri Dâmbovița extrem de talentată a făcut să avem accesul refăcut prin DJ714, Cheile Tătarului după dezastrul viiturilor din iulie și august.

De regulă nu-mi place să laud, mai ales persoanele aflate în funcții de conducere alese. Părerea mea este aceea că dacă vrei să fii ales Președinte la Consiliul Județean Dâmbovița, ești obligat să faci lucruri bune pentru dâmbovițeni.

Numai că, în ultimii 20 de ani am văzut 8 (opt) ‘președinți’ de județ. Toți promiteau la început că sprijină dezvoltarea Stațiunii. Toți!

După care, unul spunea că “brazii nu votează”, altul că “zero voturi la Peștera, = zero investiții publice”.

Alți 2-3 președinți doar au mimat dorința pentru construirea unui pol turistic montan, nimic mai mult. Puțini Președinți sunt cei care chiar au făcut ceva real și pentru asta, le mulțumesc.

Spuneam că nu-mi place să laud dar, sunt obligat de realitatea constatată astăzi în Cheile Tătarului să fac o excepție.

Felicitări Corneliu Stefan!

Mi-ai promis în dimineața de după dezastrul viiturii că nu ne vei lăsa, că până în octombrie drumul va fi refăcut cu sau fără sprijin guvernamental.

Le-am transmis tuturor vorbele tale dar, spun acum, am fost cu toții destul de sceptici! Ai promis! Ai făcut! Fără sprijin guvernamental…

Felicitări!

PS: Nicio veste bună nu rămâne nepedepsită. Nici anul acesta nu-i vom avea asfaltați pe cei 5km de drum Bolboci-Cheile Tătarului din cauza … altor contestații (a 4-a rundă).

Uite așa-și bat joc unii de viața noastră!” a scris pe pagina sa de facebook, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița, Valentin Calcan.

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media