VICTORIEEE ! CST Alexandria – CS Municipal Târgovişte 62 – 78

Municipal a obţinut un succes important în sala în care puţine formaţii au reuşit să o facă în actualul sezon competiţional. „La Alexandria e greu de câştigat” avertiza Cristina Ciocan înainte de duelul de pe plaiuri teleormănene şi cine ar fi urmărit doar startul duelului i-ar fi dat dreptate. Încercând să exploateze la maximum avantajul terenului propriu, trupa lui Mădălin Piperea s-a ţinut scai de târgoviştence, oferind falsa impresie că ar putea detona bomba etapei intermediare programate miercuri seara. Doar că Târgoviştea a avut răbdare şi a continuat să-şi interpreteze partitura pentru acest duel. Până la pauza mare erau deja 11 puncte avans în dreptul „portocalei mecanice”, dar zarurile nu erau definitiv aruncate. Cele patru jucătoare de forţă ale CSM-ului, Coker, Givens, Zherzherunova, Ciocan şi Givens au făcut din nou diferenţa.  Cu cele patru pe teren gruparea dâmboviţeană nu a piredut niciodată în acest sezon fie că a fost un meci din Cupa României sau în sezonul regulat. Aşa cum era de aşteptat nici acum nu s-a stricat tradiţia, Municipalul câştigând la o diferenţă consistentă pe terenul uneia dintre cele mai incomode formaţii ale primei divizii.

Victoria la diferenţă de 16 puncte obţinută de prim divizionara târgovişteană în Teleorman o readuce în fruntea clasamentului deşi mai are de disputat o restanţă, cu Universitatea Cluj Napoca, pe 23 martie. Rămâne de văzut ce va stabili Federaţia Română de baschet în cazul meciului pe care CSM-ul ar fi trebuit să-l susţină în compania celor de la Sepsi, dar până atunci singura certitudine este că Municipal va juca sâmbătă, de la ora 18.00 cu Danzio Timişoara în Sala Polivalentă.

CSM Târgovişte: C. Givens 14, M. Coker 19, O. Zherzherunova 17, C. Ciocan 12, A. Uiuiu 2, O. Samburska 7, Fl. Diaconu 2, V. Rus 2
Antrenori: Florin Nini, Marius Dobă

Sursa: baskettgv.ro

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro