Victorie pentru Chindia la Voluntari! Suntem la un punct de play off!

Distribuie:

Chindia se impune la Voluntari cu 1-0, prin autogolul lui Rodriguez din minutul 32 și bifează a 3-a victorie consecutivă! În urma jocului de azi am acumulat 15 puncte, urcând pe locul 9, fiind la egalitate cu Sepsi și Astra! Viorel Moldovan demonstrează că obiectivul impus este “palpabil” și e la o distanță de doar un punct de play off, după un parcurs excelent, în care a acumulat 9 puncte în 3 meciuri, fără a primi gol!

Să nu uităm că am ratat promovarea în Liga 1, într-un baraj cu gazdele de azi, când nu am putut trece de loviturile de departajare, ducându-ne cu gândul că Voluntari a primit acest “bilet” către baraj prin transformarea unui penalty inventat. Putem considera victoria de azi ca o mică “răzbunare” împotriva celor care au ajuns la a 7-a înfrângere.

Chindia a fost susținută de un grup de suporteri, dominând fundalul sonor în repetate rânduri! Tot respectul pentru acești oameni, cât și pentru acești jucători care au făcut tot posibilul să obțină cele 3 puncte! O bilă neagră pentru Neciu, care a fost indolent la o fază care putea închide jocul în prima jumătate a reprizei secunde.

Felicitări băieți! Ne așteaptă meciul cu FCSB, care va aduna cu siguranță un public numeros la Ploiești, pe 20 octombrie!

Hai Chindia!

 

Chindia: Aioani / Martac, Pițian, Leca, Neciu (Novac ’67) / Ivancic (Dumitrascu ’61), Rață (Voduț ’75), Bic, Neguț / Florea, Dumiter. Antrenor: Viorel Moldovan.

 

BMG

 

Foto: Marius Tudor

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro