Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

Victorie cu FCM Alexandria! Al doilea succes pentru Aninoasa în amicale

FC Aninoasa continuă să arate din ce în ce mai bine în meciurile de pregătire. Progresele de la antrenamente se văd în jocul şi rezultatele echipei. După succesul cu Gura Şuţii, trupa lui Cristian Bălaşa a dat de pământ şi cu FCM Alexandria, o grupare nou-promovată în Liga a 3-a. Astăzi, pe teren propriu, Aninoasa a trecut de teleormăneni cu 1-0, în urma golului marcat de Dragoş Cernea. Dâmboviţenii au arătat poftă de joc împotriva teleormănenilor încă din debutul meciului. Calofir şi Ştefan au fost primii care au creat panică la poarta adversă. Intrarea în a doua jumătate a reprizei i-au dus pe dâmboviţeni să fie şi mai activi la buturile lui Olteanu. I. Constantin, Neguţ, I. Maican, Ş. Ion şi Calofir au irosit cu uşurinţă deschiderea scorului în mai multe rânduri. În prima repriză, Alexandria a încercat să dea lovitura prin Radu, Cincă şi Căpăţână, dar nici unul nu a avut sorţi de izbândă la buturile lui Bărboiu. Relurea actului secund a dus Aninoasa să arate o echipă mult mai puternică în atac. Posesia bună a „balonului”, pressing-ul neîncetat în terenul advers şi căutarea neîncetată a golului au reprezentat elementele esenţiale ale victoriei obţinute în faţa teleormănenilor. După o ratare imensă al lui I. Maican, D. Cernea a găsit drumul de gol (70), printr-o execuţie senzaţională sub transversală, pe assist-ul lui Calofir. Pe final de joc, Aninoasa a arătat că este formaţia mai proaspătă şi cea care şi-a dorit să încheie pozitiv şi în forţă acest test de verificare. La acest joc, interesant a fost şi faptul că Aninoasa a mizat pe juniori de 15, 16 şi 17 ani, care vor avea multe de spus în viitorul apropiat.

FC Aninoasa – FCM Alexandria          1-0 (0-0)        

Marcator: D. Cernea (70).

Aninoasa: Bărboiu  (76 Joiţoiu) – I. Constantin (71 V. Niculae), Coman (71 Marina), Ştefan (65 Pahonţu), Ş. Ion (71 Diţă) – Dinu (65 Grigorescu) – D. Cernea (71 Rusu), Calofir (76 Stancu), I. Maican (55 F. Cernea – 85 Cojocaru), Penescu (66 Neacşu) – Neguţ (65 Călinescu). Antrenor: Cristian Bălaşa.

Alexandria: Olteanu – Dragu, B. Matei, Ştefănescu, O. Gheorghe – Căpăţână, Precup, Cincă, F. Radu – Popescu, Paraschiv. Au mai jucat: Tănase – Fatai, Brânceanu, Sârbu, Barbălată, Boşoteanu, David, Rotaru, Constantinescu, Jenaru. Antrenor: Romică Ciobanu.

Aninoasa mizează pe 22 de jucători în cantonament

Fotbaliştii Aninoasei vor merge la începutul săptămânii viitoare la Moroieni, pentru stagiul centralizat de pregătire. Acesta va dura zece zile şi se va desfăşura în perioada 1-10 august. Pentru acest cantonament, Cristi Bălaşa va miza pe un lot format din 22 de jucători: Bărboiu, Joiţoiu – portari, I. Constantin, V. Niculae, Coman, Pahonţu, Ştefan, Marina, Ş. Ion, Diţă, Dinu. Grigorescu, D. Cernea, Călinescu, Calofir, Rusu, I. Maican, F. Cernea, Neacşu, Penescu, Neguţ şi Stancu – jucători de câmp. În lotul Aninoasei vor rămâne în continuare, atât Cojocaru, cât şi Leotescu, dar nici unul nu va merge în cantonament. În perioada stagiului de la Moroieni, Aninoasa va disputa şi câteva meciuri amicale pe terenul din localitate. De asemenea, după revenirea din cantonament, Bărboiu et comp. vor susţine primul joc oficial al sezonului, în prima fază a Cupei României.

poza 1 poza 2 poza 3

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media