Urban Titu, victorie după victorie

Urban Titu demonstrează de la o etapă la alta că nu mai este o echipă oarecare în Liga a 3-a. Gruparea din micuţa urbe dâmboviţeană se prezintă din ce în ce mai bine sub comanda lui Rică Neaga şi atacă neîncetat locurile fruntaşe din seria C3. Mecanismul implementat de tehnicianul piteştean în rândul fotbaliştilor de pe „Orăşenesc” a dus Urbanul să fie invincibil de cinci meciuri. Dorinţa de victorie a „vişiniilor” a făcut ca trupa din Titu să fie de neoprit şi în incomoda deplasare de la Vişina Nouă.

Pe un fond de joc bun, Butoi et comp. au dat de pământ cu oltenii şi au ajuns la cel de-al treilea succes în actualul sezon, dar şi la primul pe teren străin. Evoluţia elaborată a dâmboviţenilor a împins adversarul să trimită puţine şuturi pe spaţiul porţii apărate de Iordan. Încercările de gol irosite de Holtea (3, 37), Glişcă (39) şi Aria (44), în prima repriză, au fost rapid eclipsate de şuturile pe poartă ale lui Petculescu (24, 39, 41), Ivaşcu (31) şi Cârstea (36), dar de fiecare dată Gălan a fost providenţial. Intrarea la cabine s-a dovedit un sfetnic bun pentru Titu, iar la reluare, jucătorii lui Neaga au revenit pe gazon mult mai incisivi. După ce Aria (47), Stancu (54) şi Nica (60) au mai expediat câteva mingi pe lângă buturile lui Iordan a început recitalul Urbanului. Înclinarea terenului în jumătatea adversarului şi ieşirea la rampă a binomului Cârstea – O. Stan au făcut ca apărarea olteană să fie făcută şah mat, la pătrunderea în ultima jumătate de oră a meciului. Astfel, primul jucător a centrat pentru atacantul venit în vară de la Mioveni, iar acesta a marcat singurul gol al disputei, pe lângă Gălan, după ce a trecut ca prin brânză printre fundaşii centrali ai Vişinei (64). Imediat după modificarea tabelei, Urbanul a avut şansa unui nou gol, dar Rădescu a şutat teleghidat din centrul careului (66), iar Corbu nu a găsit ţinta dorită din marginea careului mic, la capătul assist-ului perfect al lui Cârstea, un fotbalist pe care suporterii gazdelor l-au considerat jucător de Liga I! Mai mult de atât, nervii adversarului au atins momente fierbinţi, iar Dumbravă şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică, după ce a văzut cartonaşul roşu, în urma acontării a două galbene (74).

Pe final de meci, oltenii au încercat restabilirea echilibrului pe tabelă prin Stancu, Cojocaru şi Aria, dar zidul defensiv al Urbanului s-a caracterizat ca fiind unul imbatabil. Prin succesul de la Vişina Nouă, echipa din Titu s-a dovedit o adevărată „sperietoare” pentru formaţiile din zona Olteniei în acest campionat, după ce în urmă cu patru jocuri a îngenuncheat-o şi pe CS Podari.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro