Urban Titu, egal cu SCM Argeș Pitești

Distribuie:

Urban Titu continuă şi după duelul cu piteştenii de la SCM seria de meciuri în care este de neînvins. Echipa lui Rică Neaga reuşeşte să atingă cel de-al şaselea meci fără înfrângere, după ce a încheiat nedecis şi în inferioritate numerică înfruntarea cu Argeşul. Trupa dâmboviţeană putea cuceri toate punctele cu argeşenii, dar acest lucru se năruieşte pe final de joc, când maniera de arbitraj a centralului Stanciu lasă mult de dorit, iar omul în plus al echipei piteştene îşi face din plin prezenţa în careul lui Iordan.

Cu un sistem de joc ofensiv (4-3-3), Urbanul îşi dorea să surprindă SCM-ul încă din prima repriză, dar niciodată nu se găseşte ţinta dorită. La prima încercare de gol, şutul lui Neguţ trecea milimetric pe lângă bara din dreapta lui Vlăsceanu (14), iar la a doua, lovitura de cap al lui Rădescu (38) este reţinută fără probleme de portarul argeşean. În ceea ce priveşte adversarul, acesta încheie prima repriză fără nici un şut pe poarta lui Iordan, dar în schimb, are două ocazii de gol periculoase prin Dalu (10, 43), care ocoloesc de puţin buturile dâmboviţene.

Intrarea în actul secund duce Titu să arate o nouă faţă şi să fie mult mai incisivă în faza de finalizare. Pe fondul unui joc agresiv în jumătatea de teren adversă, Urbanul deschide scorul, prin O. Stan (50), care fructifică de minune pasa lui Rădescu, trimisă din partea stângă a terenului. Imediat, după modificarea tabelei, dâmboviţenii trec în două rânduri pe lângă majorarea scorului, prin Neguţ (63) şi Rădescu (65), unde şuturile ambilor jucători sunt respinse în ultimul moment de Vlăsceanu. La intrarea în ultimul sfert al partidei, Titu rămâne cu un om mai puţin în teren, după ce Avram vede cartonaş roşu, pentru o intrare la limita regulamentului la Dalu, în apropiere de suprafaţa de pedeapsă.

Mai mult de atât, Argeşul restabileşte egalitatea prin lovitura de cap al lui Dobra (83), când arbitrul Stanciu în loc să acorde aut, indică, eronat, lovitură de colţ. Tot în această fază, Ştefănescu suferă o accidentare dură, în urma căreia este preluat de serviciul de ambulanţă, prezent la stadion. Urbanul are şansa victoriei în ultimele secvenţe ale întâlnirii, dar „torpila” lui O. Stan din zona liniei de şase metri se scurge puţin peste transversala porţii lui Vlăsceanu.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro