ortooxacell kiss2022.gif Flax

Urban Titu a remizat cu CS Afumați, 1-1

Urban Titu s-a comportat la înălţime în a doua deplasare din campionat şi a fost la un pas de a răpune pe CS Afumaţi, fostul lider al seriei C3. După ce a jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, echipa lui Adrian Neaga a scăpat printre degete victoria cu ilfovenii în final de joc, când omul în plus al adversarului şi-a făcut din plin simţită prezenţa pe dreptunghiul verde.

Cu o nouă aşezare în teren, 3-4-3, Urbanul nu s-a temut niciodată de trupa lui Vasile Neagu şi a arătat aproape tot jocul ca fiind o echipă puternică în toate compartimentele. Sub încurajările micuţei galerii venite de la Titu, „vişinii” au vrut să „lovească” rapid adversarul, dar încercările de gol ale lui Dicu  şi Ştefănescu nu şi-au atins ţinta dorită. Replica formaţiei din Afumaţi a venit repede, prin Ionică şi Chirilă, când şuturile celor doi atacanţi au fost respinse fără emoţii de Iordan. La jumătatea primei reprize, Titu ar fi putut modifica tabela prin Ivaşcu, dar şutul său din demi-vole a fost deviat în corner, de către un apărător al gazdelor, printr-un ultim efort. Gândirea unei noi strategii de destabilizare a apărării adverse a dus Urbanul să facă un pas înapoi, iar pe Afumaţi să iroseacă o mare ocazie de gol, prin Ionică, când lovitura sa de cap s-a oprit în bara laterală. Pe final de repriză, jocul s-a derulat mai mult la mijlocul terenului, iar ultima încercare de gol a aparţinut gazdelor, prin Balgiu, moment în care Iordan a fost din nou providenţial. Determinarea, dăruirea, ambiţia şi devotamentul jucătorilor lui Neaga s-au văzut perfect în actul secund. Imediat, după ieşirea de la cabine, dâmboviţenii au găsit repede drumul spre gol. În urma unei combinaţii de efect între Dicu şi Neguţ, ultimul a reuşit deschiderea scorului, din colţul careului mic.

Peste alte câteva minute, Urbanul ar fi putut da lovitura de graţie formaţiei din Ilfov, dar şutul lui Petculescu a fost stopat nesperat de Obretin. La capătul acestei mari ocazii de gol, Neguţ a ajuns să fie din înger demon pentru Titu, suferind o eliminare copilărească, în urma acontării celui de-al doilea cartonaş galben. Cu un om mai puţin pe teren, Urbanul a încercat să menţină avantajul fragil şi să pună foarte mult accentul pe defensivă. „Zidul” gândit de Neaga a ţinut până în minutul 87, când nou-intratul Funieru a restabilit egalitatea din zona careului, printr-un şut fără speranţe în stânga lui Iordan. În urma meciului cu CS Afumaţi, Urbanul a ajuns din nou să detroneze liderul, şi în acelaşi timp, să arate o echipă redutabilă pentru o formaţie care vizează promovarea în eşalonul secund la finalul sezonului.

Adrian Neaga a declarat după meci că îi pare rău că a pierdut acest meci. „Băieţii au dat încă o dată dovadă de caracter, iar punctul acesta este numai meritul lor. Pot spune că am fost peste adversar în cea mai mare parte a jocului. Dacă vom continua să jucăm meciurile următoare la fel, cred că o să ajungem să formăm o echipă frumoasă. Mă aşteptam ca împotriva lui CS Afumaţi să obţinem cel puţin un punct. Îmi pare rău pentru Neguţ că a suferit acea eliminare. El este un jucător valoros, dar în acest joc lipsa de experienţă l-a costat. Mă bucur că am putut schimba din nou liderul seriei C3. Cred şi acum că dacă echipa ar fi beneficiat de mai multă experienţă la nivelul lotului de jucători puteam acumula toate cele trei puncte.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media