Trei sfaturi de la Blexy Beauty Center! Vino și pregătește-ți părul pentru toamnă!

Daca in perioada verii părul are de suferit din cauza soarelui, toamna riscă să devină o țintă a temperaturilor scăzute. Din acest motiv, Blexy Beauty Center  vă propune trei reguli elementare de îngrijire a părului toamna.

blexy1. Tunde-ți vârfurile tocite ca părul să se poată regenera. În general, la finalul verii părul este deja deteriorat din cauza razelor UV, a clorului de la piscina, a particulelor de sare, devenind uscat și casant. De aceea, tunderea vârfurilor poate reda aspectul sănătos.

2. Hidratează-l. Un  balsam de păr puternic hidratant, o mască sau un ulei crește  rezistenta foliculilor de păr. Atenție însă: dacă  uleiul are o temperatură prea mare  există riscul arderii. De aceea este recomandat să apelați la un specialist.

3. Utilizează accesoriile de păr potrivite. Ca să previi despicarea vârfurilor  este indicat sa folosești accesorii de calitate pe părul tau, cum ar fi o perie cu peri din lemn care să nu-ți rupă firele. Poartă o pălărie sau o eșarfa când bate vântul puternic. Aceste accesorii nu numai ca sunt foarte la modă, dar îți și protejează părul de vânt, care îl poate usca excesiv.

Vino la  Blexy Beauty Center și pregătește-ți părul pentru toamnă, la cele mai mici prețuri din oraș! Salonul de înfrumusețare Blexy Beauty Center Târgoviște oferă servicii complete de înfrumusețare: solar, frizerie și coafură, tratamente cosmetice, manichiură și pedichiură, la cele mai mici prețuri de pe piața târgovișteană. Programul salonului este zilnic între orele, ora 10 – 18 și în week-end cu programare la telefon 0245.214.150 și 0722.515.848.

Blexy Beauty Center Târgoviște, strada locotentent major Dragomirescu Liviu,

parter, bloc C1, scara C, apartament 3

(blocul din fața Bazinului de înot,  micro 3).

blexy salon

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro