ortooxacell kiss2022.gif Flax

Urban Titu a învins CS Ștefănești!

Urban Titu s-a impus, vineri, cu scorul de 2-1, în faţa lui CS Ştefăneşti, într-un meci în care a demonstrat maturitate, ambiţie, devotament, dar mai ales caracter. „Tigrii” lui Rică Neaga au dat tot ce a fost mai bun din ei împotriva ilfovenilor, pentru a arăta că înfrângerea de la Roşiori a reprezentat un simplu accident. Împinşi de la spate de gustul amar al deplasării teleormănene, componenţii de pe „Orăşenesc” au oferit o adevărată lecţie de fotbal împotriva trupei lui Marin Dună, iar la final şi-au asigurat victoria pe merit. Pentru a fi siguri că nu vor scăpa din mână vreun punct, jucătorii Urbanului au înclinat rapid terenul, iar în primul sfert de oră al jocului au deschis scorul prin Neguţ (12), când acesta a trimis cu capul, imparabil, sub transversală, pasa de efect al lui Ivaşcu. Şarjele ofensive ale dâmboviţenilor la poarta ilfoveană au continuat neîncetat şi după modificarea tabelei, dar rând pe rând,  şuturile lui Corbu (19), Ivaşcu (22, 30) şi Petculescu (28, 39) fie au fost oprite prompt de Manciu, fie au ocolit de puţin buturile grupării de lângă Bucureşti.

Ieşirea de la vestiare a dus divizionara C dâmboviţeană să-şi arate din nou colţii. După ce execuţia, cu latul, al lui Ivaşcu a trecut milimetric peste transversală (47), şase minute mai târziu, Petculescu nu l-a mai iertat pe Manciu, şi a înscris fără speranţe la colţul lung, fructificând perfect pasa printre al lui Cârstea. Dublarea avantajului a dus Urbanul să scadă din turaţie, iar Ştefăneştiul să reducă din diferenţă, prin Marinescu, la intrarea în ultimul sfert de oră al jocului.

Adrian Neaga, antrenorul Urbanului a declarat: „Mulţumesc jucătorilor pentru această victorie importantă. Mă bucur că băieţii au trecut peste accidentul de la Roşiori şi că au arătat din nou spirit de învingători. Este bine că au înţeles faptul că în momentul când ei demonstrează că reprezintă un grup unit sunt imbatabili. Este bine că au revenit cu picioarele pe pâmânt după eşecul de la Roşiori. Caracterul, forţa grupului şi atitudinea au reprezentat armele noastre împotriva Ştefăneştiului. Mă bucur că am cel mai frumos grup de jucători din serie şi sunt foarte încântat că pot să antrenez astfel de caractere. Victoria obţinută cu Ştefăneşti este în totalitate a jucătorilor. Sper ca după acest succes să rămânem la fel, pentru a termina turul de campionat în forţă şi cât mai sus”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media