Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3655
29-11-2021

Un punct mare la Botoșani pentru Chindia! Inferioritate numerică și jumătate din echipă absentă…

Chindia obține un punct mare la Botoșani și păstrează tradiția de a pleca neînvinsă și fără gol primit, de pe terenul uneia dintre cele mai puternice echipe ale campionatului!

Deși s-a confruntat cu probleme mari de lot, prin lipsa unor jucători ca Daniel Florea, Popa, Cornel Dinu, Kocic, Popadiuc, Baxevanos, Cantave, echipa noastră a obținut ceea ce și-a propus, un rezultat pozitiv, așa cum declara și Emil Săndoi înainte de meci! Mai mult de atât, din minutul 73 târgoviștenii au rămas în inferioritate numerică, prin eliminarea lui Suciu, care a primit al doilea cartonaș galben.

Chindia a avut o ocazie mare, prin Neguț, dar Botoșani a condus la acest capitol, Căbuz fiind eroul echipei și jucătorul cel mai bun, salvând un gol ca și făcut, plus multe alte intervenții! Botoșani a cerut și o lovitură de la 11 metri, dar centralul a considerat că nu au dreptate. În același timp, și eliminarea lui Suciu e discutabilă.

„Cred că ar fi fost nemeritat, dacă am fi reușit mai mult azi…Un punct care face cât 3!” – a declarat Emil Săndoi după meci, realist fiind.

Felicitări celor care au evoluat azi, demonstrând că există variante și în astfel de situații, chiar dacă vorbim de un sistem de joc defensiv.

Chindia: Căbuz / Martac, Iacob, Celea, Căpușă / Corbu (Rrumbullaku 90+6), Suciu, Dulca, Neguț / Șerban / Cherchez (Șerban ’64 / Jipa ’89). Antrenor: Emil Săndoi

Foto: AFC Chindia Oficial

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media