Titu: DNA cercetează cum a fost construită şi evaluată singura nocturnă din judeţ

Distribuie:

Informaţia conform căreia nocturna ar fi subiect de DNA  fost dezvăluită ieri de viceprimarul oraşului Titu, Vlad Oprea.  Acesta a precizat că mai mulţi funcţionari au fost, deja, chemaţi la audieri. Se pare că procurorii DNA au fost sesizaţi cu privire la modul în care a fost construită şi evaluată nocturna. „Nu a existat o hotărâre de Consiliu Local pentru nocturnă, iar investiţia făcută în 2009, de 24 de miliarde lei vechi, este supraevaluată. Asta  în condiţiile în care noi am preluat echipa de fotbal cu datorii către FRF de 300 de milioane de lei vechi şi salarii neplătite la jucători de trei luni de zile.”, a spus Oprea. 

Nocturna de la Titu este singura din judeţ, iar Urban este singura echipă din Liga a III-a care are un stadion cu o asemenea investiţie. Inutilă, însă în condiţiile în care meciurile din această ligă se joacă ziua. După viceprimarul Vlad Oprea, nocturna nu era o prioritate, în condiţiile în care echipa are datorii mari, restanţe salariale, iar în vestiare plouă peste jucători.

În replică la dezvăluirile voiceprimarului fostul edil al oraşului, Ilie Dinu a precizat pentru cotidianul Jurnal de Dâmboviţa: “Eu nu ştiu nimic despre o implicare a DNA, cred că e un fals.”

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro