„Natura iubirii. Iubirea naturii”-o nouă lansare de carte la Biblioteca Judeţeană!

Poetul Tiberiu Cercel va lansa miercuri la Târgovişte  volumul său „Natura iubirii.Iubirea naturii”. Evenimentul cultural  va fi găzduit de Biblioteca Judeţeană „I.H.Rădulescu” începând cu ora 14:30. Lansarea va fi prezentată de prof. Victor Petrescu, prof. George Coandă şi prof. Ion Gavrilă.

Autorul Tiberiu Cercel panseist, poet, eseist, artist plastic s-a născut la Arad şi a urmat Facultatea de Arte Plastice a Universităţii din Timişoara. Este pasionat şi de arta fotografică, participând la criterii judeţene şi republicane, cu premii de merit. Din anul 1985 până în prezent este profesor de pictură la Şcoala de Arte din Târgovişte. În anul 2011 primeşte din partea municipalitaţii târgoviştene, Diploma de excelenţă pentru contribuţii aduse în domeniul picturii.

Debutează ca publicist în anul 1980 la revista „Familia” cu poeme şi grafică. Publică    în    anul    1990    în  ziarul  „Dâmboviţa”  eseurile: „Rugul sacrificiului”, „Miracolul muzicii”, „Joc secund”. De asemenea scrie panseuri, poeme, aforisme şi dialoguri culturale în ziarele: „Glasul cetăţii”, „Realitatea Dâmboviţeană”, „Legea lui Ţepeş”. Debutează  editorial  în  anul  2000  cu  volumul   „Decantări Spirituale”, după care mai publică încă şase volume.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro