ortooxacell kiss2022.gif Flax

TENIS. Sorana, ce victorie !

Sorana Cîrstea, locul 59 WTA, a învins-o pe Samantha Stosur (Australia), cap de serie numărul 6 şi poziţia a cincea în clasamentul mondial, şi s-a calificat în turul doi la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Cîrstea s-a impus în faţa câştigătoarei de anul trecut de la US Open cu scorul de 7-6 (7/2), 6-3, după o oră şi 31 de minute.

„Este o victorie mare, dar voi rămâne cu picioarele pe pământ. Am intrat pe teren fără presiune, toată presiunea era pe umerii adversarei mele. Acum totul se va schimba, deoarece lumea va fi cu ochii pe mine şi toţi se aşteaptă să ajung cât mai departe. Mă voi bucura astăzi, dar deja mă gândesc la meciul următor”, a spus Cîrstea.

În turul doi, Sorana Cîrstea o va întâlni pe Urszula Radwanska (Polonia), locul 99 WTA, care a trecut, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-2, de Alison Riske (SUA), poziţia 137 în ierarhia mondială.

Pentru Cîrstea este a doua victorie din carieră în faţa unei jucătoare din Top 5, după ce a învins-o pe Jelena Jankovici (Serbia) în turul patru de la Roland-Garros în 2009.

 

Sursa: ProSport

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media