ortooxacell kiss2022.gif Flax

Târgovișteanul Horia Păun este președintele Federației Române de Baschet

Pe 2 decembrie Adunarea Generală a Federației Române de Baschet (FRB) a ales componența noului Birou Federal al Federației Române de Baschet pentru următorii patru ani.  La sedința de alegeri, găzduită de Arena de Baschet, au participat 202 reprezentanți cu drept de vot din partea structurilor afiliate la FRB, care au fost înregistrați pe liste nominale, astfel că sedința a fost declarată statutară, fiind îndeplinit cvorumul.

În urma votului exprimat, târgovișteanul Horia Păun a fost ales în funcția de președinte al FRB. Au fost distribuite 202 buletine de vot și au fost exprimate tot atâtea voturi. Din acestea, 201 voturi au fost valabile, iar un vot a fost anulat. Drept urmare, s-a înregistrat următorul rezultat: Brănișteanu Petre – 9 voturi pentru, Netolitzchi Anton – 16 voturi pentru,  Păun Horia – 176 voturi pentru. Astfel, se poate spune că Horia Păun a câștigat cu un scor zdrobitor în fața contracandidaților săi. Vicepreședinți au fost aleși Alina Moanta și Virgil Stănescu.

Horia Păun este o dovadă vie a faptului că Târgoviștea este un centru unde se nasc marile valori ale României, fie că vorbim de scriitori, profesori și iată și sportivi. Membru al lotului național de baschet, fost jucător la Steaua, Dinamo și Sportul Studențesc, Horia Păun este absolvent al prestigiosului Colegiu Ienăchiță Văcărescu. În ultimii trei ani și jumătate a fost director la Federația Română de Baschet.

Conform informațiilor oferite de prietenul său, Ovidiu Pencea, Horia Păun s-a retras din sportul de performanță în urma unei accidentări, însă acum este un președinte tânăr cu multe planuri pentru FRB.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media