ortooxacell kiss2022.gif Flax

Scor alb la Voluntari pentru Chindia! Avantaj de 4 puncte și două meciuri rămase

Chindia a obținut un punct în deplasarea de la Voluntari și are un avantaj de 4 puncte peste FC Argeș, fiind în continuare liderul playout-ului, cu 35 de puncte! Ne așteptam totuși la o răzbunare, după ratarea promovării de la Târgoviște…

După remiza „albă” Chindia realizează o statistică incredibilă, cu un singur gol primit în 7 meciuri, unde a bifat 4 victorii și 3 egaluri! Băieții lui Emil Săndoi mai au două meciuri de jucat din acest playout, „acasă” cu Viitorul și în deplasare cu Dinamo, pe 14, respectiv 20 mai!

Un meci fără faze spectaculoase, doar gazdele arătând „colții” de două ori, unde majoritatea luptelor s-au dat între careuri, în zona centrală. Târgoviștenii au practicat același joc agresiv, stând sus, împiedicând în multe faze construcția ilfovenilor!

Cu o astfel de omogenitate, cu relația dintre Săndoi și jucători, echipa noastră ar fi în primele 6 în următoarea ediție de campionat! E foarte puțin probabil ca împrumuturile unor jucători de bază să fie prelungite! Și Emil Săndoi are alte oferte. Rămâne de văzut ce va urma! Hai Chindia!

Chindia: Moldovan / Dinu, Iacob, Celea, Căpușă / Dumitrașcu (Yameogo ’78), Dulca, Rață, Neguț (Neicuțescu ’89) / Florea (Berisha ’68), Popa (Kocic ’78). Antrenor: Emil Săndoi.

Foto: Captură Digisport.ro

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media