ortooxacell kiss2022.gif Flax

Sală de atletică grea! Boxerii de la CSM Târgoviște lasă în urmă antrenamentele în vestiare insalubre

    Sală de atletică grea pentru sportivii clubului CSM Târgoviște aparținând primăriei Târgoviște. După ani de zile în care boxerii clublui au făcut performanță antrenându-se în locuri improprii, dintre care s-a remarcat un vestiar, și antrenorii au pregătit campioni naționali fără a avea un ring de box, CSM Târgoviște are, în sfârșit, o sală de atletică grea. Investiția primăriei se ridică la 220 000 de lei, din bugetul local, sala fiind amenajată într-o fost centrală termică dezafectată. Sportivii au la dispoziție pe lângă ring și vestiare și de o saună pentru recuperare fizică.

     „Începând de astăzi, boxerii targovisteni au la dispoziție o sală modernă, propice realizării marilor performanțe. Rezultată în urma reabilitării unui fost punct termic aflat în stare de degradare, dotată cu ring, sauna și vestiare corespunzătoare, sala oferă condiții excelente de antrenament și refacere pugiliștilor noștri. Este prima astfel de facilitate sportivă realizată în municipiul Târgoviște în ultimii 30 de ani.” a declarat primarul Cristian Stan.

    Sala va funcționa atât pentru secția de box aCSM Târgoviște, cât și pentru alte cluburi din oraș, ce au secții de pugilat, precum CSȘ Târgoviște.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media