S-a mărit numărul jucătoarelor străine la CSM Târgovişte! Patru sportive americane în lotul campioanei

Numărul jucătoarelor străine din lotul lui CSM Târgoviste a crescut simţitor începând din această săptămână. După ce la sfârşitul verii a fost achiziţionată Antoinette Thompson, conducătorii clubului dâmboviţean au reuşit să întărească echipa de baschet cu alte trei sportive americane, după ce a trecut peste decizia FIBA, în legătură cu cazul George Dikeoulakos.

Jucătoarele care au fost înregimentate sub comanda lui Predrag Vasic, cu puţin timp înainte de startul meciurilor oficiale, sunt Tabytha Wampler, Tricia Principe şi Ernesia Williams. În condiţiile existente, lotul campioanei României a ajuns să cuprindă zece componente, dintre care patru sunt americane. O altă jucătoare de peste Ocean pe care CSM-ul încearcă să o coopteze, din nou, în lot este şi Porchia Green. În schimb, gruparea târgovişteană a ratat definitiv transferul lui Eniko Laza (ultima dată la CSM Satu Mare) , baschetbalistă ce a ales să îmbrace echipamentul lui ICIM Arad în noul sezon.

tricia principe 2 ernesia williams

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “S-a mărit numărul jucătoarelor străine la CSM Târgovişte! Patru sportive americane în lotul campioanei

  • 20 septembrie 2015 at 13:25
    Permalink

    Puteți avea acum o imagine mai corectă asupra răspunsului la întrebarea de ce nu se găsesc niciodată bani pentru lucrări edilitare cu adevărat importante pentru Târgoviște, cum ar fi, de pildă, repararea celor două esplanade/platouri pietonale din centrul municipiului, (care arată, de ani și ani, ca după bombardament) : Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii) și Piața Mihai Viteazu (Platoul Casei Sindicatelor).

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro