Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Remiză a Chindiei cu Rapid, chiar dacă jumătate din meci a evoluat cu doi oameni în minus! Felicitări!

Chindia obține un egal spectaculos în meciul cu Rapid, având în vedere că au jucat în inferioritate numerică încă din minutul 33, când Corbu a fost eliminat, faultând ca ultim apărător, urmând ca în ultimul minut din prima repriză Căpușă să ia al doilea galben.

 

Cu doi oameni în minus, târgoviștenii se aflau în fața unei reprize secunde grele, în care trebuiau să încerce pe cât posibil să mențină scorul intact, pentru a salva un punct. Scenariul a fost total diferit, Neguț deschizând scorul după o cursă de peste 60 de metri, în minutul 53, la o eroare a defensivei rapidiste, chiar dacă a avut și puțină șansă!

 

În minutul 60, Rareș Ilie restabilește egalitatea dar la doar două minute Popa înscrie pentru 2-1, la o altă fază de contraatac, realizată de Dulca, apărarea bucureștenilor având o prestație dezamăgitoare. Rapid se chinuie să înscrie, chiar dacă au un avantaj consistent numeric, golul egalizator venind abia în minutul 89, Marzouk marcând din offside. Florea a avut și el o mare ocazie de a înscrie, Moldovan salvând în situație de 1 la 1.

 

Felicitări târgoviștenilor pentru atitudinea de care au dat dovadă, câștigând un punct mare, în aceste condiții. Analizând prestația adversarului, Chindia putea câștiga acest joc, în condițiile în care nu avea jucători eliminați.

 

În acest moment Chindia ocupă același loc 10 (18 pct), în timp ce Rapid urcă pe 4 (27 pct).

 

Chindia: Căbuz / Rrumbullaku, Iacob, Căpușă, Corbu / Matiș (Șerban A ’46), Popadiuc, Dulca, Neguț (Martac ’82) / Popa (Kocic ’86), Florea (Celea ’46). Antrenor: Emil Săndoi.

 

Foto: AFC Chindia Oficial

 

BMG

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media