Puştii lui Irinel Voicu la înălţime! Echipa de juniori B a Chindiei a promovat în Liga Elitelor U17

Performanţă remarcabilă pentru echipa de juniori B a Chindiei Târgovişte. Puştii antrenaţi de Irinel Voicu au promovat în Liga Elitelor U17, după ce au defilat în Seria a 3-a a Campionatului Naţional de juniori B (U17). Micuţii fotbalişti de pe „Eugen Popescu” şi-au asigurat prezenţa în noua competiţie cu trei etape înainte de încheierea sezonului. În lupta pentru promovare, Chindia a luat faţa lui Colţea Braşov şi Unirea Tărlungeni, formaţii care au completat podiumul seriei. La capătul a 23 de meciuri disputate, târgoviştenii ocupă primul loc, cu 59 de puncte, înregistrând 18 victorii şi 5 remize. Interesant a fost şi faptul că gruparea de lângă Turnul Chindiei nu a suferit nici o înfrângere în actualul sezon. În etapa a 26-a a întrecerii, Chindia a remizat cu Academica Clinceni (2-2), iar mâine va înfrunta pe CS Baloteşti (stadion „Eugen Popescu”, ora 14.00), în ultimul joc din acest sezon, reprezentând o restanţă ce va conta pentru runda a 24-a.

Chindia va fi reprezentată de două grupe de juniori în Elită


Promovarea echipei lui Irinel Voicu a dus Chindia să fie reprezentată de două echipe în noua stagiune a Ligii Elitelor, după cea pregătită de Costel Badea, la Under 19. Frumoasa performanţă atinsă de elevii săi l-a bucurat nespus de mult pe Irinel Voicu. „La începutul sezonului nu am crezut în această promovare. Dar, o dată cu scurgerea etapelor, echipa a devenit mai puternică şi astfel promovarea a reprezentat un lucru accesibil. Pe lângă această performanţă mă bucură mult şi faptul că din această grupă doi jucători au cochetat şi cu echipa mare. Aioani şi Ioniţă au prins în mai multe rânduri lotul primei echipe. Pot spune că eforturile noastre au fost răsplătite din plin la capătul acestei promovări”. Cei care au pus umărul la urcarea Chindiei în Liga Elitelor U17 au fost Marian Aioni, Adelin Dorobanţu, Andrei Susai – portari, Robert Călin, Marian Niţă, Adrian Andronache, Ionuţ Georgescu, Richard Ţilică, Cătălin Atanase, Nicuşor Manolache, Andrei Şerban, Silviu Costache, Rafael Constantinescu, Adrian Godinac, Daniel Bobe, Victor Vârtej, Emil Bârlogeanu, Cătălin Vatamanu, Denis Palaghiu, Doru Ghiţă şi Adrian Ioniţă – jucători de câmp.

Ionuţ Parghel

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca