PLAYOFF. CSM Târgovişte – BCM Danzio Timişoara 68 – 45

„The Replacements” este titlul unuI film celebru al anului 2000 a cărei intrigă este ţesută în jurul unei echipe de fotbal american construită din jucători fără mari pretenţii financiare, care au fost transferaţi pentru a-i înlocui pe senatorii de drept aflaţi în grevă.
Păstrând proporţiile şi intervenind serios în manuscrisul scenaristului, primul meci cu Timişoara din sferturile Diviziei A a semănat un pic cu producţia în care a evoluat cu mare succes Keanu Reeves. După un început fără vlagă din partea titularelor, „coach” şi-a luat inima în dinţi, s-a uitat pe bancă şi a început să schimbe. Lasate în nenumărate rânduri pe bancă în meciurile cu greutate, rezervele au sărit în luptă într-un moment absolut nefiresc pentru ele, când adversarele se aflau la timonă. Şi Nini a continuat şirul mutărilor aparent fără înţeles. Le-a tras pe bancă pe Coker, Zherzherunova, Ciocan şi Givens pentru a le face loc rezervelor. Tămârgeanu, Huţanu,Uiuiu, Kovacevic, Rus sau Şipoş şi-au început munca atunci când cele două combatante se aflau într-un echilibru aproape perfect. Fără să iasă prea mult în evidenţă fetele de pe bancă şi-au luat treaba în serios şi au început să marcheze. După un neaşteptat 15 – 15 în primul sfert, rezervele au făcut o repriză secundă aproape perfectă şi au readus liniştea în tribune şi pe banca tehnică. Cu 16 puncte avans la pauză, Târgoviştea se putea gândi deja la meciul din Banat, iar ce s-a întâmplat în ultima parte e lesne de înţeles. Diferenţa s-a mărit şi chiar dacă Florin Nini le-a mai aruncat sporadic în luptă pe senatoarele de drept din echipă, a continuat să meargă pe mâna rezervelor. Şi n-a greşit nici de data asta pentru că avansul Târgoviştei a crescut constant până la final, iar debutul liderei Diviziei A în play – off – ul Campionatului Naţional de baschet feminin a fost unul cu happy end asemenea filmului cu Gene Hackman şi Keanu Reeves.
SURPRIZE, SURPRIZE
Tot în această seară s-au jucat şi ultimele două meciuri din prima fază a play off-ului, mare suprirză producându-se la Alba Iulia, acolo unde echipa locală a pierdut în faţa vicecampioanei CSM Satu Mare.

Rezultate play – off. Sferturi de finală – meciul 1     
ICIM Arad – SCM CSŞ Craiova 77 – 61 (1 – 0)
CS Municipal Târgovişte – BCM Danzio Timişoara 68 – 45 (1 – 0)
Universitatea Alba Iulia – CSM Satu Mare 60 – 62 (0 – 1)
Nova Vita Târgu Mureş – CST Teleorman Alexandria 73 – 56 (1 – 0)

Casetă tehnică:

Târgovişte: C. Givens 9, Fl. Diaconu 6, O. Zherzherunova 8, C. Ciocan 2, M. Coker 10
Au mai jucat: A. Uiuiu 4, D. Kovacevic 11, A. Şipoş, V. Rus 12, V. Tămârgeanu 4, A. Huţanu 2
Antrenor: Florin Nini
Timişoara: B. Pesovic 13, C. Moroşan 3, T. Brown 10, N. Saponjic 7, J. Vukoje 5.
Au mai jucat: A. Haas 2, M. Benţe, C. Zidaru, A. Stoiedin 5, R. Alecu, H. Blejan
Antrenor: Ljubomir Kolarevic

Sursa: baskettgv.ro


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro