Performere! Voineşti, Gura Ocniţei şi Coada Izvorului au promovat în Liga a 5-a

Foto echipa Voinești

Liga a 6-a dâmboviţeană şi-a desemnat, la sfârşitul săptămânii trecute, câştigătoarele celor trei serii. Echipele care au terminat pe primul loc şi implicit au promovat în Liga a 5-a sunt Viitorul Voineşti, Săgeata Gura Ocniţei şi AS Coada Izvorului. În Promoţie Nord, Voineştiul a făcut legea şi a urcat la pas un nivel mai sus în fotbalul judeţean. Într-o luptă directă cu Voinţa Bezdead, gruparea de pe Valea Dâmboviţei şi-a arătat supremaţia, terminând pe primul loc întrecerea, la opt puncte distanţă de urmăritoare.

De asemenea, în Promoţie Vest, AS Coada Izvorului şi-a adjudecat fără prea multe emoţii seria. Aceasta a devenit învingătoare, după ce s-a impus în faţa Fulgerului Lunguleţu, o echipă care a tras până la un moment dat pentru prima treaptă a podiumului. În ceea ce o priveşte Săgeata Gura Ocniţei, aceasta şi-a asigurat prezenţa în Onoare, în ultima etapă din campionat. La capătul unui duel indirect cu Victoria Podu Rizii, echipa de lângă Moreni a ieşit câştigătoare în Promoţie Sud, la doar o lungime distanţă de a doua clasată.

gura ocnitei

Foto echipa Gura Ocniței

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Performere! Voineşti, Gura Ocniţei şi Coada Izvorului au promovat în Liga a 5-a

  • 27 mai 2015 at 13:59
    Permalink

    De ce nu spuneti mai multe ? Coada Izvorului ??? Unde se afla in Judet? Stiu ca exista un sat cu acest nume la Petresti si inca un sat la Cornesti cred. Cu ei nu ati avut poza? De ce? Am observat ca aici apar foarte putine informatii din sudul judetului. La fel cu echipa de fotbal FC Petresti. E vorba de Com Petresti sau satul Petresti – Corbii Mari. Numai bine\

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro