Pariurile sportive i-au adus suspendarea unui fotbalist al Chindiei

Chindia i-a reziliat unilateral contractul lui Mihai Voduț, care a fost suspendat.

Mihai Voduț a fost dat afară de Chindia Târgoviște, după ce Comisia de Disciplină a FRF a decis suspendarea acestuia pe timp de doi ani, din cauza faptului că a pariat pe echipa la care activa în acea perioadă, Viitorul Constanța.

Comunicatul oficial:

“În baza articolului 60, alin 5 din Regulamentul Disciplinar se sancționează pârâtul Vodut Mihai cu măsură interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și obligarea la plata unei penalități sportive în cuantum de 300 000 de lei.

Decizia este excutorie începând cu data pronunțării acestei hotărâri, în temeiul articolului 117, alin 2 din Regulamentul disciplinar”

Acordul cu echipa noastră a fost reziliat imediat după sentință, acționându-se în bază legală, existând suplimentar în contract și clauza de încetare, în cazul unei asemenea decizii. Așa cum reiese din comunicat, pe lângă interdicția de 2 ani, în care Voduț va sta deoparte de fotbal, acesta va trebui să plătească o amendă sportivă de 300.000 de lei, în cazul în care va reveni în fotbal. Fotbalistul va avea deja 27 de ani în acel moment și trebuie să se gândească bine dacă se mai merită achitarea acestei amenzi, una deloc mică. Există și posibilitatea unei eșalonări, în cazul în care nu este posibilă achitarea integrală. Mihai mai are și varianta apelului la TAS, mizând pe aspectul că pe acel bilet există încă 7 meciuri, pe lângă cel al Viitorului, ceea ce făcea ca șansele de câștig să fie destul de diminuate.

Cea care ar fi prezentat biletul respectiv este chiar fosta iubită, care a plasat pariul în funcție de indicațiile acestuia. Nu dorim să intrăm în detalii privind conflictul celor doi, dar Voduț nu e nici primul nici ultimul fotbalist care face asta…

Îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru Chindia.

Foto: Digisport / Afc Chindia ( Facebook).

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro