Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021
doroftei1

Moşu’ a venit mai devreme la Târgovişte! Moşu’ Doroftei a participat ieri la deschiderea Galei Centura Chindiei (foto)

Ieri, 22 decembrie 2012, la Sala Sporturilor, a început prima ediţie a galei de box amicale Centura Chindiei, organizată de Clubul Sportiv Târgovişte, avându-i ca parteneri pe Clubul Sportiv Municipal Târgovişte şi pe Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa. Prezent la eveniment, Leonard Doroftei a declarat că susţine Clubul Sportiv Târgovişte şi pe directorul Ciprian Prisăcaru în demersurile sale pentru a readuce boxul în atenţia celor care ar dori să facă performanţă în acest sport, dar şi a publicului larg. „Am venit cu dragă inimă la Târgovişte. Vă mulţumesc personal şi în numele Federaţiei Române de Box că vă implicaţi şi vreţi să ducem boxul mai departe. Îl asigurăm pe domnul Ciprian Prisăcaru de toată susţinera noastră, a federaţei, să avem cât mai multe gale la Târgovişte, cât mai multe competiţii şi sportivi în loturile naţionale, care să reprezinte şi să aducă medalii pentru oraşul Târgovişte”, a spus noul preşedinte FRB.

El a primit o plachetă din partea CS Târgovişte, în semn de mulţumire pentru sprijinul oferit. „Sperăm ca în 2013 să avem o competiţie din calendarul oficial al FRB, pentru că asta a fost una dintre ţintele noastre: să arătăm partenerilor noştri de competiţie şi oficialilor FRB că la Târgovişte sunt condiţii bune, că la Târgovişte sunt oameni care vor să facă box de performanţă”, a declarat Ciprian Prisăcaru.

 

Rămâneţi pe Gazeta Dâmboviţei pentru a afla care sunt rezultatele primei ediţii Centura Chindiei!

Citiţi mai multe detalii despre acest eveniment aici!

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face în limita a 500 de caractere şi numai cu menţionarea sursei prin link valabil

doroftei2

gala_box_2 gala_box_3

 gala_box_1

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media