ortooxacell kiss2022.gif Flax

Mihaela Radu, al treilea titlul de campioană a României obținut consecutiv

Mihaela Radu și-a apărat cu succes titlul național la box feminin, în cadrul categoriei +81 de kilograme. Sportiva a fost de neoprit la Campionatele Naționale de senioare, disputate în acest an la malul mării, respectiv în stațiunea Eforie Nord.

Pugilista pregătită de Nicu Tamaș a reușit să-și pulverizeze toate rivalele, care sperau să o detroneze și a obținut, pentru al treilea an consecutiv, medalia de aur, fiind de departe cea mai valoroasă sportivă la categoria sa de greutate.

„Mă bucură foarte mult titlul național obținut la Campionatul Național. Mi-am păstrat titlul cucerit în ultimii ani. Am trebuit să muncesc mult în ultima perioadă pentru ajunge din nou la aur. În același timp pot spune că a fost mult mai ușor decât anul trecut. Sunt bucuroasă de performanța atinsă” – Mihaela Radu, declarație pentru www.dbonline.ro.

 

„Mi-a fost teamă de adversarele sale pentru că acolo ajung cele mai bune sportive din România. Mihaela Radu este cel mai valoros sportiv pe care l-a avut județul. Este o profesionistă desăvârșită, se pregătește exemplar și de-aici și rezultatele foarte bune” – Nicu Tamaș, antrenor box CSM Târgoviște.

 

„Mihaela este una dintre sportivele noastre de top. Am avut încredere că va reuși un nou rezultat bun. Ne-a obișnuit cu astfel de performanțe. Nu-mi rămâne decât să o felicit pentru profesionalismul de care dă dovadă” – Cristian Savu, director CSM Târgoviște.

După victoria din ringul Complexului “Marea Neagră”, din Eforie Nord, Mihaela Radu a ajuns la al treilea titlul de campioană a României obținut consecutiv.

 

(CSM Târgoviște)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media