ortooxacell kiss2022.gif Flax

Mesajul de mulțumire al familiei de campioni Marin, la sfârșit de an. Felicitări pentru tot ce ați realizat!

 

Familia de luptători Marin a ținut să transmită un mesaj, la sfârșit de an competițional, tuturor celor care i-au susținut, moral sau financiar.

Mai jos, mesajul integral postat în mediul online:

„Dragi prieteni, aș vrea să vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați susținut în acest an!

Am avut un an în care activitatea noastră competițională a fost una mai mult decât mulțumitoare. Am reușit să cucerim nu mai puțin de 133 de medalii naționale Wushu Kung, Kempo si Freestyle Kickboxing.

Datorăm aceste rezultate în primul rând, lui Dumnezeu, care ne dă puterea să mergem mai departe, indiferent de obstacole și de greutățile vieții pe care le întâmpinăm.

Mulțumim celor care ne-au susținut atât cât au putut, vă mulțumim vouă, Târgovișteni, care ați fost alături de noi și celor care au susținut acest club cu cei 2 % din impozitul pe profit! Mulțumim celor care ne-au sprijinit în drumul nostru greu dar și frumos, sperăm să avem susținerea voastră în continuare.

Noi, Asociația Club Sportiv Marin Marius Mihai Arte Marțiale Târgoviște, vă dorim „Sărbători Fericite” și un an mai bun în 2022! Să ne vedem sănătoși, voioși și puternici, cât mai mulți ani de aici încolo!”

Gazeta Dâmboviței vă felicită și vă urează un an viitor și mai bun decât acesta! Eu unul apreciez mult ceea ce faceți și sunt convins că perfomanțele voastre vor ajunge la un nivel și mai ridicat! Totul a început cu pietrișul cărat din râu și cu dorința fierbinte a tatălui vostru de a crea campioni! Priviți în spate și realizați progresul, în perspectiva anilor următori! În încheiere vă las un slogan al echipei de fotbal Poli Timișoara: ” Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni”.

Respect!

BMG

 

Distribuie:

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media