“Mâine pe teren vreau să văd caractere adevărate!” Vio Moldovan crede în victoria Chindiei cu Dinamo!

Astăzi a avut loc conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo, programat mâine de la 19:30, pe Ilie Oană. Pe lângă președintele clubului Marcel Ghergu și antrenorul Viorel Moldovan, au mai fost prezenți Cornel Dinu și Alexandru Benga, care au avut declarații optimiste cu privire la următoarea confruntare.

După o scurtă introducere a domnului Ghergu, Viorel Moldovan a vorbit despre joc, invitând și pe cei doi elevi ai săi la declarații. Comisarul a menționat că s-au făcut multe cadouri în planul defensiv, în meciurile anterioare, dar nici ofensiv nu am punctat, nereușind să marcăm atunci când am avut ocazia. Se caută la fiecare antrenament, recuperarea, revenirea la o formă bună, care să facă posibile victorii cu orice echipă pe care o va întâlni Chindia.

“Am cea mai mare încredere în acest lot! Sunt nebun! Le-am spus-o și lor! Sunt dus cu capul, sunt nebun! Dacă ei ar crede la fel de mult cât cred eu în ei, deci am zbura! O să avem și rezultate, suntem într-o spirală negativă, vom ajunge și într-una pozitivă.” – a mai completat Vio.

“Pentru mine, personal, faptul că am jucat atât timp la Ploiești chiar e o plăcere, dar și pentru noi ca și echipă, pentru că e un stadion frumos, te simți într-adevăr fotbalist, să zic așa. E o atmosferă frumoasă, mai ales cu suporterii târgovișteni, care au venit în număr foarte mare de la Târgoviște, ne-au susținut în primele două meciuri de acasă! Îi așteptăm și mâine pentru că avem nevoie de ei, în acest moment, cum am zis, nu foarte…foarte prielnic pentru noi.” – Cornel Dinu.

Mai mult de 3000 de bilete au fost achiziționate până la această oră, iar până la ora meciului numărul celor care vor susține de pe stadion echipa, va fi mai mult decât dublu, după estimările noastre!

Mai jos redăm un material video cu declarația celuilalt jucător prezent la conferință, Alexandru Benga. Hai Chindia!

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro