JUDO: Viitoarea speranță a CS Târgoviște, Gabriel Pleșa, a devenit campion național la U18

Gabriel Pleșa de la Clubul Sportiv Târgoviște, a devenit campion judoka, limita 66 kg, în urma participării la Campionatul Național U18, de la Poiana Brașov, în perioada 18-20 februarie!

Gabriel va demonstra în anii următori ce potențial are, mai ales că este pregătit de unul dintre cei mai experimentați antrenori de profil din România, Ilie Torcică! Este deja inclus în lotul de juniori de la Pitești! Eduard Florin Molea (CSM Onești) nu a avut nici măcar o șansă, Gabriel împunându-se cu 10-0!

Daniel Niculae, un alt sportiv de la CS Târgoviște, a obținut bronzul în cadrul aceleiași competiții, la categoria 90 de kilograme, câștigând cu un scor similar, 10-0.

Alți colegi participanți:

Iulian Negoescu – locul 5 (+90 kg) – suspiciune de arbitraj în defavoarea sportivului.
Daria Ghinescu – locul 7 (cat. +70 kg)

“Am avut parte de rezultate foarte bune la primul concurs oficial din acest an. Am încheiat Naționalele U18 cu un titlu de campion și o medalie de bronz. Dacă nu am fi fost ciupiți de arbitri, la meciul lui Iulian Negoescu din semifinale, cred că mai puteam obține o medalie. Mă bucură rezultatele obținute și îi felicit pe sportivi pentru efortul depus la competiția de la Poiana Brașov. Putem spune că am încheiat Naționalele U18 cu fruntea sus” – Ilie Torcică.

Daniel Condurache (66 kg) și Valentin Negoescu (81 kg), alți sportivi judoka experimentați ai CS Târgoviște, vor participa la Campionatul Național Seniori Individual, în perioada 18-21 martie 2021.

Mult succes în continuare!

BMG

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro