ortooxacell kiss2022.gif Flax

Încep să vină sponsorii la Chindia! Pro Activ va fi de acum alături de târgovișteni

Chindia a anunțat printr-o conferință de presă susținută azi, că un prim contract de sponsorizare a fost semnat, cu cei de la Pro Activ, firmă care se ocupă cu comercializarea de materiale de construcție!

Pe lângă Marcel Ghergu și Emil Săndoi, au fost prezenți Lorin Mihai Petrescu, ownerul Pro Activ, cât și Alin Ionescu, directorul executiv al celor care vor pune umărul la planul financiar al echipei. Din rândul jucătorilor, Tibi Căpușă a însoțit conducerea tehnico-administrativă, oferind câteva declarații la final.

Contractul a fost semnat pe o perioadă de 1 an, cu opțiune de prelungire. Pro Activ nu este sponsorul principal, logoul urmând a fi poziționat pe spatele tricoului, deasupra numărului. E foarte probabil ca în cursul zilei de mâine să fie anunțați alți sponsori care vor încheia contracte cu gruparea târgovișteană!

În același timp, lucrările continuă la stadionul Eugen Popescu, lucrându-se în principal la structura fostei tribune 1. Despre lot și primul meci al Ligii 1 voi scrie într-un următor material.

Felicitări celor care au avut inițiativa de a susține acest proiect, oameni care vin din fenomen, par echilibrați, profesioniști și în același timp, foarte sociabili!

 

FOTO:

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media