FC Chindia a zdrobit CS Vișina Nouă, iar CS Afrumați a zdrobit Urban Titu

Chindia a învins ieri pe stadionul Eugen Popescu la scor de tenis, 6-0, pe ocupanta locului 8 în clasament, CS Vișina Nouă cu golurile marcate de Daniel Popa (dublă), Răzvan Dobre, Cristi Cherchez, Cosmin Anton și Bogdan Matei.

Etapa viitoare are loc derby-ul seriei, SCM Pitești- FC Chindia Târgovişte, la Pitesti, vineri, 3 aprilie.

Tot ieri, CS Afumați a batut pe Urban Titu cu 4 -o. În disputa cu ilfovenii, jucătorii Urbanului nu au putut opune prea multă rezistenţă adversarului şi s-au înclinat în faţa acestuia încă din prima repriză. Împotriva unei echipe care şi-a trasat ca ţintă promovarea în eşalonul secund, Titu a încercat să ofere o replică cât mai tăioasă elevilor lui Vasile Neagu, dar totul s-a năruit din cauza erorilor defensive neaşteptate. Urbanul a avut şansa să anuleze rapid golul lui Ionică (11), prin Roman, dar demi-vole-ul acestuia din marginea careului mic a fost blocat perfect de Obretin (13).

După această înfrângere dureroasă, jucătorii lui Cristi Bădoiu trebuie să-şi schimbe atitudinea din teren pentru a se putea ajunge la un rezultat pozitiv în deplasarea de la Bradu, de vinerea viitoare. În condiţiile existente, componenţii de pe „Orăşenesc” sunt obligaţi să câştige cu Atletic pentru a spăla ruşinea din ultimele două meciuri, dar şi pentru a nu pierde locul din prima jumătate a clasamentului.

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “FC Chindia a zdrobit CS Vișina Nouă, iar CS Afrumați a zdrobit Urban Titu

  • 29 martie 2015 at 0:24
    Permalink

    asa performanta mai rar .urmeaza barcelona . sunteti din alt film

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro