EXCLUSIV! Viorel Moldovan: “Mi-am dorit să merg cu echipa până la capăt și să termin sezonul!”

Viorel Moldovan a transmis prin intermediul publicației noastre un mesaj de rămas bun, pe care vă invităm să-l citiți.

“A fost o perioadă foarte frumoasă la Târgoviște…Le mulțumesc tuturor, jucătorilor, conducerii, factorilor locali. Totul a fost în regulă, nu am de ce să mă plâng. Nu mai am chef de nimic în acest moment…De mâine voi vedea ce e de făcut. Telefoanele sună încontinuu, sunt oferte care vin.

Am fost și mi-am luat rămas bun de la jucători azi…unii erau triști…unii plângeau…Și eu aș fi vrut mai mult! Simțeam că se poate mai mult! Din păcate, atât s-a putut…Mi-am dorit să merg cu echipa până la capăt și să termin sezonul. Sper că acest șoc, care s-a vrut, să fie în beneficiul echipei.

Vreau să fac treabă, nu vreau să mai stau! Am stat destul degeaba două luni, cu pandemia asta! Sper din tot sufletul să vină altcineva care poate salva echipa! Le mulțumesc și suporterilor, celor care au fost alături de noi! Le mulțumesc încă o dată tuturor și le doresc numai bine!”

Îți mulțumim și noi, Comisare! Ai fost cel care ne-a dus în Liga 1 după foarte mult timp! Mult succes în continuare și poate ne vom mai revedea cândva! Numai bine!

BMG


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro