EVENIMENT: Gală de box amicală la Târgovişte, cu intrare liberă. Află mai multe!

Gala este organizată de Clubul Sportiv Târgovişte şi Clubul Sportiv Municipal Târgovişte, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa şi are ca scop retrezirea pasiunii pentru box, un sport care a făcut tradiţie în municipiul reşedinţă de judeţ şi a dat numeroşi campioni. “După un an şi jumătate de reanimare a secţiei de box la CS Târgovişte alături de atrenorul Gheorghe Stan, cu care colaborez excelent, este timpul să facem Târgoviştea mai cunoscută la nivel naţional şi în acest sport”, ne-a declarat Ciprian Prisăcaru, director CS Târgovişte.

Sportivii care vor participa la Gala Centura Chindiei reprezintă următoarele cluburi: CS Târgovişte, CSM Târgovişte, Box Club Simion Bucureşti, Dinamo Bucureşti, CS Metrorex Bucureşti, Box Comtech Slatina, CS Slatina, CSM Slatina, CSM Muscelul Câmpulung, Prahova Ploieşti.

Competiţia începe la ora 17.00. Arbitajul este asigurat de arbitrii delegaţi de Federaţia Română de Box, care va avea un reprezentant la Târgovişte, pe parcursul desfăşurării galei.

 

NOTĂ: Preluarea acestui articol se poate face în limita a 500 de caractere şi numai cu menţionarea sursei prin link valabil


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro