ortooxacell kiss2022.gif Flax

Echipa lui Gică Hagi a făcut spectacol la Titu

Urban Titu a încheiat printr-o înfrângere amicalul de gală susţinut, în nocturnă, în faţa Viitorului Constanţa. Înfruntarea de pe „Orăşenesc” s-a caracterizat ca fiind una de pregătire, unde tehnicienii ambelor echipe au vrut să vadă la lucru şi jucătorii care au evoluat mai puţin sau deloc în jocurile oficiale. În partida cu formaţia lui Gică Hagi, Urbanul a încercat să opună o rezistenţă pe măsură adversarului, dar diferenţa de eşalon s-a făcut remarcată pe tabelă, încă din prima repriză, când D. Nedelcu (32) şi Bonilla (35) l-au învins fără emoţii pe Iordan. De asemenea, în actul secund, Viitorul a mărit ecartul, când Iacob (54) şi Coman (84) au mai punctat în alte două rânduri.

titu 3

Spectacolul sportiv a fost completat la cel mai înalt nivel şi de numeroşii spectatori prezenţi în tribune. De asemenea, la finalul jocului, sute de fani l-au acostat pe Hagi pentru a-i cere autografe sau a face o poză cu acesta. După această înfruntare amicală, jucătorii Urbanului au pus punct unei jumătăţi de sezon bune, unde au realizat o clasare în primele cinci locuri ale seriei C3. Tot după meciul cu Viitorul, aceştia au intrat într-o binemeritată vacanţă, care se va întinde până aproape de jumătatea lunii ianuarie a anului viitor.

Gică Hgi, antrenorul Viitorului a declarat că în acest meci a dorit să-i vadă la lucru și pe cei care nu au prea eoluat, „Pentru noi a fost un meci de pregătire în care ne-am dorit să folosim jucătorii care au evoluat mai puţin campionat. Am făcut un meci bun şi am marcat de multe ori. Am făcut un antrenament bun, care ne va prinde bine în meciurile viitoare. Titu are jucători tehnici care m-au impresionat, atât în prima repriză, cât şi în a doua. Rică Neaga are potenţial de antrena mai sus.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media