ortooxacell kiss2022.gif Flax

Echipa de junioare U13 a CSM Târgovişte, în Turneul Final al Campionatului Naţional de Baschet Feminin U13

Ele au învins recent rivalele din seria a III-a în Turneul Semifinal Grupa Valorică B din cadrul campionatului Campionatului Naţional de Baschet Feminin U13. Meciurile au avut loc în perioada 6 – 7 aprilie  2013, în sala de sport a Colegiului Naţional “Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte. În primul meci, desfăşurat în data de 6 aprilie, echipa din Târgovişte a câştigat meciul cu CSS Ploieşti, scor 53 – 50. În cel de al II-lea meci  de la acest turneu, disputat tot în ziua de sâmbătă, CSM a învins echipa CSS Sibiu, cu scorul de 48 – 42, iar în ultimul meci desfăşurat în ziua de duminică, 7 aprilie, echipa târgovişteană a câştigat meciul cu CSS AI Ceauşianu Reghin, cu scorul de 54 – 32.

Sportivele componente ale echipei CSM Târgovişte, care au participat la acest turneu, sunt: Capanu Teodora, Dinu Iulia, Diaconescu Theodora, Cristea Elena, Diaconescu Raluca, Predoiu Mihaela, Turcu Delia, Iancu Daria, Ungureanu Simona, Padurariu Ariana, Dumitrescu Selena si Coltuneac Andreea.

În urma rezultatelor obţinute la  Turneul Semifinal, echipa de junioare U13 a  CSM Târgovişte s-a calificat la Turneul Final Grupa Valorică B, data şi locaţia acestui turneu urmând să fie stabilită de Federaţia Română de Baschet.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media