ortooxacell kiss2022.gif Flax

După 32 de ani, fanii morenari din nou pe blocul de lângă stadion! Ce frumos e fotbalul

Fanii morenari nu au mai reușit să intre la meci, din cauza restricțiilor, care nu mai permit accesul spectatorilor pe stadion dacă nu au schema completă de vaccinare și nu fac dovada că au trecut prin boală…

De fapt, în această situație ne-am aflat cu toții, menționànd faptul că de mâine, 24 octombrie, accesul pe stadioane este interzis pentru cel puțin 30 de zile, indiferent dacă ai vaccin sau dacă ai trecut prin boală…

Flacăra a întâlnit pe Rapid 2, vineri, 22 octombrie, acasă, însă fanii nu au mai avut ocazia de a intra la ultimul meci dinainte de a doua suspendare din timpul pandemiei, unii nefiind vaccinați sau trecuți prin boală.

Un grup care face parte din Peluza Marian Pârșă, a găsit o variantă inedită de a vedea meciul, chiar dacă nu au avut acces pe stadion, urcându-se pe blocul din apropierea stadionului, de unde priveliștea este incredibilă! Practic te simți ca într-o peluză imensă a unui stadion, cum ar fi cea a Borussiei, chiar dacă vorbim de un cămin destul de degradat din „Mica Italie”!

La Moreni se iubește fotbalul, se trăiește frumos în micul oraș, fenomenul ultra fiind cunoscut! Pe lângă băieții lui Marinică Macaran mai e și Peluza Sud, aspect nemaiîntâlnit la o echipă de Liga 3!

Să nu uităm însă că Flacăra Moreni a evoluat mult timp în liga secundă dar și pe prima scenă a fotbalului românesc, terminând pe locul 4, care i-a asigurat prezența în Cupa UEFA, aducând pe FC Porto la Moreni, unde spectatorii care nu au mai avut loc pe stadionul arhiplin, au stat chiar și pe acel bloc din spatele peluzei!

În 2022, Flacăra Moreni, fostă Astra Moreni, va împlini 100 de ani, fiind una dintre cele mai vechi echipe din România! Și Rapid, echipa cu care a jucat ieri, a fost înființată doar cu un an mai târziu, în 1923.

Succes în continuare băieților lui Gabi Paraschiv, morenarul care a evoluat pentru Oțelul în Champions League! Să sperăm că vom reveni la normalitate cât mai curând!

Foto și video: Marinică Macaran

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media