ortooxacell kiss2022.gif Flax

Duel roș-albastru pe Național Arena. Chindia întâlnește FCSB în ultima etapă a returului

 

Chindia va juca ultimul meci din returul campionatului, sâmbătă 22 februarie, cu FCSB. Partida va începe la ora 20:00, fiind disputată pe Arena Națională.

Pentru cei care doresc să efectueze deplasarea la București, biletele pot fi achiziționate doar de la casele de bilete al Arenei Naționale, vineri între 11:00 și 19:00 sau în ziua meciului, în intervalul orar 11:00 – 20:00. Prețul unui bilet este de 10 lei, accesul fiind permis în sectorul rezervat oaspeților. Din informațiile deținute până la ora publicării articolului, nu se asigură transport gratuit pentru suporteri, aceștia având opțiunea de a se deplasa cu mijloace proprii.

Bucureștenii ocupă în acest moment locul 3, cu 43 de puncte, 6 mai puțin decât liderul CFR Cluj, respectiv cu 3 mai puțin decât Universitatea Craiova, câutând cu siguranță obținerea celor 3 puncte, mai ales după meciul pierdut cu Dinamo, în etapa trecută, pe același teren.

Situația Chindiei

Târgoviștenii și-au păstrat locul în clasament (11), chiar dacă au fost învinși dramatic, în ultimul minut, de FC Voluntari, ocupanta ultimului loc. Academica Clinceni fiind învinsă de Gaz Metan, rămâne pe 13, în timp ce Poli Iași a fost învinsă categoric acasă de Craiova (2-5) și rămâne pe 12, la două puncte distanță de echipa noastră. Dacă echipa noastră are o deplasare grea, un alt meci interesant se va juca la Voluntari, cu Hermannstadt, care a obținut doar un punct în meciul jucat acasă cu Astra. Sibienii au doar un punct peste Chindia. Academica are un meci foarte greu la Viitorul, care își joacă ultima șansă pentru un loc de play-off, ținând cont că și Gaz Metan are meci greu cu Dinamo, în timp ce Poli Iași are o deplasare relativ scurtă, dar incomodă, la Botoșani!

Burlacu și Leca nu mai sunt jucătorii Chindiei

Cei doi jucători au ajuns la sfârșitul perioadei contractuale, iar clubul a ales să ne le mai prelungească înțelegerile, aspect ce a declanșat păreri pro și contra despre decizie. De altfel, doi jucători care au încercat să dea cât mai mult pe teren, în tricoul Chindiei, deși Burlacu transmitea că nu i-a fost acordat timpul corespunzător pentru a demonstra că e un jucător cu calitate, care poate aduce un plus.

Chindia a demonstrat că e o echipă imprevizibilă, care poate face meciuri bune cu echipe puternice, chiar pe terenul acestora. Orice punct este important înaintea play-out-ului, care va decide retrogradatele primului eșalon fotbalistic. Hai Chindia!

BMG

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media